Antena Meniu Search
x

AS Roma a achizitionat doi jucatori de la academia lui Gheorghe Hagi

Gica Hagi e fericit. Echipa sa, Viitorul Constanta, a remizat cu Rapid, iar tinerii sai fotbalisti sunt la mare cautare in Europa. In locul lui Chiriches, AS Roma a achizitionat doi jucatori de la academia regelui, Mihai Balasa si Ionut Vana

Vezi și

Transferul lui Chiriches la AS Roma a cazut. Italienii s-au orientat rapid si, in loc sa plateasca 7 milioane de euro Stelei pentru fundasul sau, au preferat o varianta mult mai ieftina. Mihai Balasa, de la Viitorul Constanta, nu a fost la meciul din Giulesti pentru ca se afla in capitala Italiei, unde a semnat contractul cu echipa lui Lobont.

“Presa din Italia scrie ca Balasa e in probe la Inter. La Inter, nu! E ceva, e un baiat bun, eu speram sa creasca mai mult. E de 5 ani cu noi si speram ca unde va ajunge sa creasca pentru ca timp de un an trebuie sa invete foarte multe si sigur ca el va invata”, a declarat Gica Hagi.

Balasa va fi prezentat oficial luni ca noul fotbalist al lui AS Roma, impreuna cu un alt fotbalist al academiei Hagi, si el international de juniori, mijlocasul stanga Ionut Vina.

Ambii au implinit 18 ani in luna februarie si sunt titulari la nationala de juniori antrenata de Ionel Augustin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » AS Roma a achizitionat doi jucatori de la academia lui Gheorghe Hagi