Antena Meniu Search
x

Atletul Deon Lendore, medaliat olimpic la JO 2012, a murit într-un accident de mașină în Texas

Atletul Deon Lendore, din Trinidad-Tobago, medaliat olimpic la 4x400 m la Jocurile Olimpice de la Londra, a murit într-un accident rutier în Texas. Sportivul avea 29 de ani.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 17:49

Atletul Deon Lendore, medaliat olimpic la JO 2012, a murit într-un accident de mașină în Texas - Profimedia Images

Comitetul Olimpic din Trinidad şi Tobago a anunţat, marţi, decesul lui Deon Lendore (29 de ani), specialist în 4x400m şi medaliat cu bronz olimpic în 2012. Deon Lendore a murit într-un accident de maşină în Texas. Pat Henry, antrenorul său la Universitatea Texas A&M, a spus că tânărul se îndrepta spre casă de la o sală unde antrena sportivi, atunci când s-a petrecut tragedia. 

„Cuvintele nu pot exprima tristețea noastră față de pierderea devastatoare și prematură a celui care a fost de trei ori olimpic și medaliat cu bronz la Campionatul Mondial, Deon Lendore, o inspirație și o motivație pentru noi toți”, a transmis Comitetul Olimpic din Trinidad Tobago.

Deon Lendore a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012

Lendore a făcut parte din ştafeta medaliată cu bronz de la Londra în 2012 şi vicecampioană mondială în 2015, tot la Londra.

De asemenea, a participat la Jocurile de la Tokyo cu ştafeta din Trinidad, ocupând locul opt în finală, şi avea două medalii de bronz individuale la CM indoor, în 2016 şi 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Atletul Deon Lendore, medaliat olimpic la JO 2012, a murit într-un accident de mașină în Texas