Meniu LIVE
Search
x

Atletul Deon Lendore, medaliat olimpic la JO 2012, a murit într-un accident de mașină în Texas

Atletul Deon Lendore, din Trinidad-Tobago, medaliat olimpic la 4x400 m la Jocurile Olimpice de la Londra, a murit într-un accident rutier în Texas. Sportivul avea 29 de ani.

De Redactia Observator la 12.01.2022, 17:49

Comitetul Olimpic din Trinidad şi Tobago a anunţat, marţi, decesul lui Deon Lendore (29 de ani), specialist în 4x400m şi medaliat cu bronz olimpic în 2012. Deon Lendore a murit într-un accident de maşină în Texas. Pat Henry, antrenorul său la Universitatea Texas A&M, a spus că tânărul se îndrepta spre casă de la o sală unde antrena sportivi, atunci când s-a petrecut tragedia. 

„Cuvintele nu pot exprima tristețea noastră față de pierderea devastatoare și prematură a celui care a fost de trei ori olimpic și medaliat cu bronz la Campionatul Mondial, Deon Lendore, o inspirație și o motivație pentru noi toți”, a transmis Comitetul Olimpic din Trinidad Tobago.

Deon Lendore a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012

Lendore a făcut parte din ştafeta medaliată cu bronz de la Londra în 2012 şi vicecampioană mondială în 2015, tot la Londra.

De asemenea, a participat la Jocurile de la Tokyo cu ştafeta din Trinidad, ocupând locul opt în finală, şi avea două medalii de bronz individuale la CM indoor, în 2016 şi 2018.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Atletul Deon Lendore, medaliat olimpic la JO 2012, a murit într-un accident de mașină în Texas