Antena Meniu Search
x

Covid-19 a răpus piața transferurilor. Englezii își pot lua gândul de la Timo Werner

Se anunță cea mai slabă perioadă de transferuri din ultimul deceniu. Râvnit de toți granzii Angliei, Timo Werner ar putea rămâne în Bundesliga. Anunțul a fost făcut chiar de unul dintre conducătorii lui Leipzig. De vină este pandemia de coronavirus.

de Iulian Focșăneanu

la 24.03.2020, 12:23

Timo Werner
Timo Werner, tot mai departe de un transfer în Premier League - Profimediaimages
  • Pandemia de coronavirus "îngheață" piața transferurilor
  • Timo Werner are șanse tot mai mici să ajungă în Premier League
  • Atacantul lui Leipzig era aproape de o mutare la Liverpool

Se anunță cea mai slabă perioadă de transferuri din ultimul deceniu. Râvnit de toți granzii Angliei, Timo Werner ar putea rămâne în Bundesliga. Anunțul a fost făcut chiar de unul dintre conducătorii lui Leipzig. De vină este pandemia de coronavirus.

Liverpool, Chelsea și Manchester United și-au manifestat interesul de a-l transfera pe atacantul de 24 de ani. Totuși, mutarea are șanse tot mai mici de a se realiza.

Timo Werner, tot mai departe de un transfer în Premier League

Timo Werner a înscris pe bandă rulantă în acest sezon din Bundesliga și este depășit, în topul golgheterilor, numai de Robert Lewandowski. Vârful lui Leipzig a fost asaltat de oferte, dar criza mondială i-a dat planurile peste cap. Chiar și bugetul cluburilor din Premier League a fost afectat grav. 

Pe acelaşi subiect

"Este clar că Timo a atras interesul multor echipe cu performanțele sale. Anglia se confruntă însă cu aceleași probleme pe care le avem și noi. Criza nu va afecta un singur campionat, ci va avea un impact global. Nu știm dacă se va schimba ceva în următoarele șase luni, așa că este posibil ca Werner să rămână" a dezvăluit președintele lui Leipzig, Markus Krosche, pentru Sport 1

Liverpool era în pole position pentru transferul golgheterul lui Leipzig. "Cormoranii" își doreau să achite clauza de reziliere de 58 de milioane de euro și să îi ofere atacantului de 24 de ani un salariu anual de 8 milioane de euro. În cursă intraseră și Manchester United și Chelsea.

În acest sezon, Timo Werner a înscris 21 de goluri în 25 de apariții în Bundesliga. A puncat de patru ori și în Champions League și a ajutat-o pe Leipzig să ajungă în sferturile de finală. Chiar înainte de a se opri competiția, nemții au trecut, cu 4-0 la general, de Tottenham.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Sport » Covid-19 a răpus piața transferurilor. Englezii își pot lua gândul de la Timo Werner