Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cristi Manea a semnat cu Rapid, după despărţirea de CFR Cluj. Mesajul postat de fundaş: "Cei mai frumoşi suporteri"

Rapid a perfectat cel de-al treilea transfer al acestei veri, reuşind să achiziţioneze unul dintre fundaşii laterali de top ai României, pe Cristian Manea. În vârstă de 26 de ani, tânărul a rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de CFR Cluj.

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 17:02

Fundaşul Cristi Manea a semnat cu Rapid Fundaşul Cristi Manea a semnat cu Rapid - Instagram

În vârstă de 26 de ani, fundaşul dreapta are un palmares bogat, cu cinci titluri de campion, o Cupă a României şi două Supercupe ale României, având 25 de selecţii la naţională, pentru care a marcat de două ori. Rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de CFR Cluj, Cristian Manea va îmbrăca tricoul alb-vişiniu al Rapidului pentru următoarele trei sezoane.

Cristi Manea va juca la Rapid

„Sunt fericit să mă alătur acestui proiect minunat, în care cred. Este o onoare să îmbrac tricoul acestei echipe, pentru că de mic urmăresc galeria şi suporterii Rapidului, şi cred că sunt cei mai frumoşi din ţară. Abia aştept să joc acasă şi să am în spate un zid vişiniu! Îmi doresc să câştigăm campionatul şi să facem fericiţi aceşti suporteri minunaţi!”, a declarat Cristi Manea pentru fcrapid.ro, potrivit news.ro.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultima stagiune, a jucat în 26 de meciuri pentru clujeni, reuşind două goluri, în toate competiţiile. Crescut la Academia Hagi, Manea a mai evoluat în carieră pentru Farul Constanţa, Mouscron, FCSB, Apollon Limassol şi CFR Cluj, pentru ardeleni jucând în 7 sezoane.

În cupele europene, a evoluat de 41 de ori, înscriind o dată, într-un meci din preliminariile Champions League, contra lui Young  Boys Berna. Cota sa de piaţă, conform transfermarkt.ro, este de 2,5 milioane de euro.

Noul fundaş al Rapidului a îmbrăcat tricoul naţionalei României la aproape toate nivelurile de juniori, U16, U17, U19, U21 şi U23.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Sport » Cristi Manea a semnat cu Rapid, după despărţirea de CFR Cluj. Mesajul postat de fundaş: "Cei mai frumoşi suporteri"