Antena Meniu Search
x

Cristiano Ronaldo, cumpărat de Juventus pentru 105 milioane de euro, va primi 30 de milioane pe sezon

Cristiano Ronaldo a fost transferat de campioana Italiei, Juventus Torino. Clubul Real Madrid a confirmat oficial, transferul atacantului portughez.

Clubul Real Madrid a confirmat oficial, transferul atacantului portughez.
Cristiano Ronaldo a fost transferat de campioana Italiei, Juventus Torino. - hepta

Cristiano Ronaldo a fost transferat de campioana Italiei, Juventus Torino.

Clubul Real Madrid a confirmat oficial, transferul atacantului portughez.

Suma transferului este de 105 milioane de euro, iar Cristiano Ronaldo va semna un contract pe patru ani, urmând a primi 30 de milioane de euro pe sezon.

Cristiano Ronaldo era la Real Madrid din vara anului 2009, după ce a mai jucat la Sporting Lisabona şi Manchester United.

Pe acelaşi subiect

Atacantul de 33 de ani a sosit la Madrid de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. La formaţia madrilenă, Cristiano Ronaldo a marcat 451 de goluri în nouă sezoane, cele mai multe din istoria Realului.

Cu echipa madrilenă, portughezul a câştigat 16 trofee, între care de patru ori Liga Campionilor, ultimele trei la rând. De asemenea, la nivel individual, Cristiano Ronaldo a cucerit de patru ori Balonul de Aur, de două ori titlul The Best, acordat de FIFA, şi de trei ori Gheata de Aur.

El mai avea contract cu campioana Europei până în vara anului 2021.

(sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Cristiano Ronaldo, cumpărat de Juventus pentru 105 milioane de euro, va primi 30 de milioane pe sezon