Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două medalii de argint pentru România la mondialele de gimnastică aerobică. Suntem singura țară calificată la toate cele 4 probe

România a câștigat două medalii de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică desfășurate recent la Pesaro, Italia. De asemenea, sportivii români au reușit să se califice pentru Jocurile Mondiale de la Chengdu din 2025. La competiție au participat 350 de sportivi din 37 de țări.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 15:38

Două medalii de argint pentru România la mondialele de gimnastică aerobică Două medalii de argint pentru România la mondialele de gimnastică aerobică - Facebook Agenția Națională pentru Sport

Echipa tricoloră, formată din Daria Mihaiu, Claudia Ristea, Larisa Șuiu, Mara Dragomir, Leonard Manta, Antonio Surdu, Darius Branda, Daniel Țavoc, Vlăduț Popa și Mădălin Boldea, a obținut medalia de argint la proba pe echipe datorită rezultatelor din calificări.

România este singura țară care s-a calificat la toate cele patru probe

De asemenea, România este singura țară care s-a calificat la toate cele patru probe: Perechi mixte, Trio, Grup și Aerobic Dance.

Articolul continuă după reclamă

A doua medalie de argint a fost câștigată de echipa formată din Daria Mihaiu, Claudia Ristea, Larisa Șuiu, Mara Dragomir, Antonio Surdu, Darius Branda, Vlăduț Popa și Mădălin Boldea în finala la Aerobic Dance.

Alte performanțe notabile includ clasarea pe locul 6 pentru Claudia Ristea și Daniel Țavoc la Perechi mixte și locul 4 pentru Leonard Manta la Individual. De asemenea, Claudia Ristea, Daniel Ţavoc și Leonard Manta s-au clasat pe locul al 4-lea în finala la Trio, relatează Mediafax.

Sportivii români sunt antrenați de Maria Fumea, Mădălina Cioveie și Cristiana Spînu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Sport » Două medalii de argint pentru România la mondialele de gimnastică aerobică. Suntem singura țară calificată la toate cele 4 probe