Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Imagini cu meciul disputat de Stere Halep la turneul veteranilor. "Dacă Simona se opreşte, continui eu"

Simona Halep a moștenit talentul în tenis de la tatăl ei. Stere Halep a intrat pe teren astăzi, la Constanța, unde a demonstrat că loviturile puternice și tehnica impecabilă de joc sunt calități în familie.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.08.2021, 20:26

Vezi și
  • Stere Halep, tatăl Simonei Halep, participă pentru a doua oară la un turneu de tenis al veteranilor.

Tatăl campioanei a jucat, pentru prima oară, la turneul veteranilor de la malul mării, chiar pe terenul de tenis unde Simona a fost descoperită și de unde a plecat către competițiile internaționale. Stere Halep a vorbit, în exclusivitate, despre ambițiile de la US Open ale Simonei și chiar a schimbat câteva mingi cu reporterul Observator Andreea Filip. 

Stere Halep, tatăl Simonei Halep: Îmi place tenisul. Ce înseamnă tenisul? Viață. Sportul, în general, dar tenisul, în special, înseamnă viaţă. Dacă Simona se oprește, continui eu (n.r. - râde). 

Mai multe imagini cu tatăl Simonei Halep pe terenul de tenis, la Observator 19

Stere Halep, tatăl Simonei, a vorbit, în exclusivitate pentru Observator, despre cât de mult își dorește campioana României să facă o figură bună la US Open. 

Pe acelaşi subiect

Stere Halep, tatăl Simonei Halep: Se simte bine şi ... cu Dumnezeu înainte. Dacă nu se accidentează, e ok. Noi vorbim când jucăm. Cum e? Eu mă simt extraordinar. Sunt anesteziat, poate mai târziu realizăm, dar acum ni se pare că e normal. 

Stere Halep se afla la cea de-a doua experienţă a unui turneu oficial. Până sâmbătă, la malul mării are loc turneul de tenis al veteranilor, competiţie aflată la cea de-a 31-a ediție. Turneul se desfăşoară chiar pe terenurile complexului din stațiunea Mamaia unde Simona a început să joace prima data. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » EXCLUSIV. Imagini cu meciul disputat de Stere Halep la turneul veteranilor. "Dacă Simona se opreşte, continui eu"