Antena Meniu Search
x

Fotbalist prins de poliție după ce a fugit din carantină. Era băut și conducea o mașină de golf

Doi jucători ai echipei Wellington Phoenix au făcut gafa carierei. Tim Payne și Oliver Sail s-au îmbătat și au părăsit carantina impusă, în Australia, din cauza pandemiei de coronavirus. Au fost opriți de poliție și acum unul dintre ei riscă închisoarea.

de Iulian Focșăneanu

la 26.03.2020, 15:03

Tim Payne
Tim Payne, escapadă care îl poate trimite după gratii - wellingtonphoenix.com
  • Tim Payne și Oliver Sail au fugit din carantină
  • Mijlocașul lui Wellington Phoenix a fost prins conducând beat o mașină de golf
  • Payne riscă să ajungă după gratii din cauza acestei escapade

Doi jucători ai echipei Wellington Phoenix au făcut gafa carierei. Tim Payne și Oliver Sail s-au îmbătat și au părăsit carantina impusă, în Australia, din cauza pandemiei de coronavirus. Au fost opriți de poliție și vor avea de suferit.

Cele mai mari probleme le are mijlocașul care are selecții și la naționala Noii Zeelande. Riscă până la nouă luni de închisoare pentru că a condus, pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

Tim Payne, escapadă care îl poate trimite după gratii

A fost o seară de pomină pentru doi jucători de la Wellington Phoenix. Amândoi erau în carantină, în Sydney, imediat după întreruperea campionatului. S-au apucat de băut și, la 1:00 noaptea au decis să plece pe străzi. Pe jumătate dezbrăcați și într-o mașină de golf, jucătorii neozeelandezi au atras imediat atenția poliției și au fost opriți.

Tim Payne, care era la volan, a fost dus la secție și a fost înștiințat că va fi amendat și că riscă o pedeapsă de până la nouă luni de închisoare. Coechipierul său, portarul Oliver Sail, a scăpat de arest. Incidentul va fi investigat și de Federația Australiană de Fotbal.

"Vreau să spun că îmi pare rău și că sunt incredibil de rușinat de ceea ce am făcut. Am dezamăgit foarte multe multe persoane, incluzând prietena mea, familia și antrenorul care mi-a dat șanse de a juca în acest sezon. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru ceea ce va decide clubul", a reacționat Payne pentru Radio Sport NZ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Fotbalist prins de poliție după ce a fugit din carantină. Era băut și conducea o mașină de golf