Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Internaţionalul grec George Baldock, găsit mort în piscina casei sale din Atena. Avea 31 de ani

George Baldock, fundaş dreapta internaţional grec al echipei Panathinaikos Atena, a fost găsit mort, miercuri, în piscina sa, potrivit agenţiei oficiale de presă ANA, citată de lefigaro.fr.

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 09:48

Internaţionalul grec George Baldock, găsit mort în piscina casei sale din Atena. Avea 31 de ani Internaţionalul grec George Baldock, găsit mort în piscina casei sale din Atena. Avea 31 de ani - Profimedia

Trupul neînsufleţit al fostului jucător al echipei Sheffield United, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit la domiciliul său din Glyfada, la periferia de sud a Atenei, potrivit aceleiaşi surse, care nu a oferit alte detalii cu privire la circumstanţele morţii sale.

Internaţionalul grec George Baldock, găsit mort în piscină

Născut în Buckingham, Anglia, Baldock avea dublă cetăţenie, greacă şi engleză. El a semnat un contract pe trei ani cu Panathinaikos în luna mai.

Articolul continuă după reclamă

 De origine greacă prin unul dintre bunicii săi, el s-a alăturat echipei naţionale a Greciei în 2022. El a avut douăsprezece selecţii pentru Grecia.

Jucătorii naţionalei Greciei vor evolua cu banderole negre pe braţ la următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor, cu Anglia şi Irlanda, în memoria lui Baldock.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Sport » Internaţionalul grec George Baldock, găsit mort în piscina casei sale din Atena. Avea 31 de ani