Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Kuban Krasnodar - Spartak Moscova 2-2

Dorinel Munteanu a terminat la egalitate primul meci la care a stat pe banca lui Kuban. Gigel bucur a jucat 90 de minute si verzii au facut un 2-2 acasa impotriva echipei debutului de sezon, Spartak Moscova

de Redactia Observator

la 05.08.2013 , 09:42

Dorinel Munteanu a terminat la egalitate primul meci la care a stat pe banca lui Kuban. Gigel bucur a jucat 90 de minute si verzii au facut un 2-2 acasa impotriva echipei debutului de sezon, Spartak Moscova.

Trupa lui Valeri Karpin a dominat prima repriza si a deschis scorul prin Emanuelle Emenike. Nigerianul a pus capul pentru a treia reusita stagionala. "Nu castiga echipa care are posesie. Atat in prima, cat si in a doua repriza ,chiar daca Spartak a dominat, am avut ocaziile cele mai mari", a declarat Dorinel Munteanu.

Rezerva Balde i-a demonstrat lui Munteanu ca este mai in forma decat Djibrill Cisse si a egalat in repriza secunda dupa o pasa a lui Kabore. "Balde si-a facut treaba ca si in Scotia, nu, neaparat trebuie sa incep jocul cu el", a mai spus Munteanu.

Vezi și

Dupa numai patru minute, fundasul Xandao le-a adus in avantaj pe gazde, spre bucuria celor 30.000 de fani prezenti pe Stadion Kuban. Marcos a comis-o cu un sfert de ora inainte de final. I-a pus pe moscoviti pe contraatac si Movsisian a marcat al doilea gol al sezonului cu executia serii.

S-a terminat 2-2 si Kuban Krasnodar a ajuns la 16 meciuri fara infrangere in Rusia. De partea cealalta, Spartak si-a pierdut fotoliul de lider in fata revelatiei Rostov.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Sport » Kuban Krasnodar - Spartak Moscova 2-2