Antena Meniu Search
x

Lionel Messi a făcut anunțul momentului. "Barcelona reduce salariile cu 70%"

Probleme pentru Lionel Messi și celelalte staruri ale Barcelonei. Clubul a decis să reducă drastic cheltuielile în timpul pandemiei, iar bugetul jucătorilor va avea cel mai mult de suferit.

de Iulian Focșăneanu

la 30.03.2020, 17:40

Lionel Messi Barcelona
Lionel Messi a anunțat decizia luată de Barcelona - Profimediaimages
  • Barcelona a redus cu 70% salariile jucătorilor
  • Lionel Messi a anunțat că a acceptat decizia clubului
  • Argentinianul primea, lunar, aproximativ 8.3 milioane de euro

Probleme pentru Lionel Messi și celelalte staruri ale Barcelonei. Clubul a decis să reducă drastic cheltuielile în timpul pandemiei, iar bugetul jucătorilor va avea cel mai mult de suferit. 

Golgheterul catalanilor a dezvăluit, într-un comunicat postat pe instagram, că va mai încasa numai 30% din suma prevăzută în contract.

Jucătorii Barcelonei, cu salariile tăiate din cauza Covid-19

Lionel Messi a ținut să precizeze că atât el, cât și ceilalți jucători ai liderului din La Liga, au acceptat să ajute clubul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mereu am fost de acord să avem salariile reduse, pentru că înțelegem că această situație este una excepțională. Întotdeauna am ajutat clubul când ni s-a cerut. Am mai făcut asta și cu alte ocazii, din propria inițiativă, când am considerat că este necesar. De altfel, dacă această hotărâre a venit cu întârziere de câteva zile, s-a întâmplat așa pentru că am vrut să găsim formula ideală prin care să ajutăm clubul și ceilalți angajați în aceste momente grele. A venit momentul să anunțăm că salariul ne-a fost redus cu 70% pe durata stării de criză", se anunță în comunicatul lui Messi.

Starul argentinian este cel mai bine plătit jucător din lume. Până să ia această hotărâre, Barcelona îi oferea lui Messi un salariu lunar de aproximativ 8.3 milioane de euro. Deținătorul Balonului de Aur este golgheterul la zi din La Liga - a înscris de 19 ori în 22 de meciuri din acest sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Lionel Messi a făcut anunțul momentului. "Barcelona reduce salariile cu 70%"