Antena Meniu Search
x

Manchester United s-a calificat în finala Cupei Angliei. Coventry City, învinsă la lovituri de departajare

Echipa engleză Manchester United s-a calificat în finala Cupei Angliei, după ce a învins-o la lovituri de departajare pe divizionara secundă Coventry City, scor 4-2. În timpul regulamentar, United a condus cu 3-0 şi a fost egalată.

de Redactia Observator

la 21.04.2024, 21:40

Manchester United s-a calificat în finala Cupei Angliei - Profimedia

A doua semifinală a Cupei Angliei, de pe Wembley, părea jucată în minutul 58, atunci când trupa lui ten Hag conducea cu 3-0. McTominay a deschis scorul în minutul 23, Harry Maguire a făcut 2-0 în minutul 45+1, iar Bruno Fernandes a înscris în minutul 58 pentru 3-0, relatează news.ro.

Însă echipa de ligă secundă Coventry City nu a renunţat la luptă, Managerul Mark Robins a efectuat trei schimbări în minutul 63 şi efectul s-a văzut pe tabelă. Nou intratul Tavares a pasat şi Simms a înscris în minutul 71, apoi O’Hare a redus diferenţa la un singur gol, în minutul 79, iar Haji Wright a egalat, din penalti, în minutul 90+5.

S-a intrat în prelungiri, unde Coventry a avut un gol anulat de VAR, la Torp, în minutul 120+3, şi calificarea s-a decis la lovituri de departajare.

Portarul lui Coventry, Bradley Collins, a apărat lovitura lui Casemiro, dar Manchester United a transformat apoi toate cele patru penalti-uri rămase, prin Dalot, Eriksen, Bruno Fernandes şi Hojlund, în timp ce Coventry a ratat prin O’Hare şi Sheaf, iar United s-a impus cu 4-2, mergând în finala Cupei Angliei, unde va juca împotriva concitadinei Manchester City.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Manchester United s-a calificat în finala Cupei Angliei. Coventry City, învinsă la lovituri de departajare