Antena Meniu Search
x

Mesaj emoţionant al Simonei Halep, la 5 zile după ce a ajuns numărul 1 în lume. "Aș vrea să împărtășesc asta, a fost visul meu!"

Simona Halep a venit cu un mesaj emoţionant, la 5 zile după ce a ajuns numărul 1 în tenisul feminin. Românca a făcut postarea pe contul ei de Instagram.

Simona Halep a postat un mesaj emoţionant, pentru antrenorul ei, Darren Cahill - Hepta

Simona Halep a venit cu un mesaj emoţionant, la 5 zile după ce a ajuns numărul 1 în tenisul feminin. Românca a făcut postarea pe contul ei de Instagram.

În mesajul său, Simona Halep îi mulţumeşte antrenorului Darren Cahill şi îi face o promisiune.

"După 5 zile, aș vrea să împărtășesc asta! A fost visul meu încă de când m-am apucat să joc tenis... să fiu numărul 1 în lume! Acum, acest vis este realitate și cuvintele sunt prea mici ca să îţi spun ce simt. Știu că va fi foarte dificil să mă mențin acolo, dar voi continua să muncesc și să joc tenis, fiindcă iubesc faptul că fiecare zi este o provocare. Aș vrea să îţi mulțumesc, Darren, pentru că a fost alături de mine în fiecare zi din 2015 încoace pentru a mă ajuta să răspund acelei provocări. Ești cel mai bun antrenor! E timpul pentru Singapore, altă provocare majoră. Sper la zile frumoase și acolo!"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona îşi va apăra poziţia la Turneul Campioanelor, care are loc în Singapore, între 22 şi 29 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Mesaj emoţionant al Simonei Halep, la 5 zile după ce a ajuns numărul 1 în lume. "Aș vrea să împărtășesc asta, a fost visul meu!"