Antena Meniu Search
x

FOTO | Cum a ieșit pe balcon un jucător de handbal infectat cu Covid-19

Mikael Appelgren, portarul echipei Rhein-Neckar Lowen și al naționalei Suediei, diagnosticat cu Covid-19, a ieșit pe balcon în costum de dinozaur.

de Daniel Samoilă

la 25.03.2020, 12:48

Mikael Appelgren
FOTO INEDIT | Cum a ieșit pe balcon un jucător de handbal infectat cu Covid-19 - Zuma Press / Michael Erichsen via hepta
  • Mikael Appelgren, printre puținii handbaliști confirmați cu Covid-19
  • Appelgren a ieșit pe balcon costumat în dinozaur
  • Appelgren se află acasă, în izolare, deoarece are o formă ușoară a bolii

Mikael Appelgren, portarul echipei Rhein-Neckar Lowen și al naționalei Suediei, diagnosticat cu Covid-19, a ieșit pe balcon în costum de dinozaur.

Appelgren a fost confirmat cu coronavirus pe 17 martie și acum este în izolare acasă, în Suedia, deoarece forma sa de boală nu este severă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mikael Appelgren, confirmat cu Covid-19: ”Am costumul de la Halloween”

Mikael Appelgren a vorbit pentru presa din Suedia și a explicat că are acel costum de dinozaur de la Halloween. Îl folosește pentru amuzament, dar și pentru a ieși pe balcon cât este în izolare din cauza Covid-19.

„Am acel costum de la Halloween şi e util. Cumva l-am îmbrăcat şi ca să mă amuz, dar şi ca să pot ieşi pe balcon”, a declarat Appelgren pentru presa din Suedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » FOTO | Cum a ieșit pe balcon un jucător de handbal infectat cu Covid-19