Antena Meniu Search
x

Neymar, după accidentare: "Este un moment foarte trist, cel mai rău. Îmi pun puterea în mâinile lui Dumnezeu"

Neymar a reacţionat pe reţelele sale de socializare, miercuri seară, după anunţul verdictului medical potrivit căruia a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul stâng.

de Redactia Observator

la 19.10.2023, 13:58

- Profimedia

"Acesta este un moment foarte trist, cel mai rău", a scris el. "Ştiu că sunt puternic, dar de data aceasta voi avea şi mai multă nevoie de familia şi prietenii mei", a adăugat el.

"Am multă credinţă... Dar îmi pun puterea în mâinile lui Dumnezeu, pentru ca El să mi-o reînnoiască pe a mea. Vă mulţumesc pentru mesajele de susţinere şi afecţiune", a subliniat el, potrivit News.

Neymar, accidentat în timpul meciului cu Uruguay

Atacantul brazilian Neymar, accidentat miercuri dimineaţa în timpul meciului cu Uruguay, a primit verdictul medicilor: ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stâng.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Neymar, după accidentare: "Este un moment foarte trist, cel mai rău. Îmi pun puterea în mâinile lui Dumnezeu"