Novak Djokovic nu se plictisește în izolare. Ce a postat sârbul pe twitter

De Daniel Samoilă.
Publicat: 24.03.2020, 18:58.
Actualizat: 24.03.2020, 19:16

Novak Djokovic a vrut să îl imite pe Căpitanul Hook, un personaj din ”Peter Pan”. Djokovic a improvizat un costum, s-a fotografiat și a postat pe twitter însoțit de acest mesaj:”Asta e versiunea mea a Căpitanului Hook”.

Novak Djokovic

Novak Djokovic nu se plictisește în izolare. Ce a postat sârbul pe twitter

DPA Images / Lukas Coch via hepta

Novak Djokovic a vrut să îl imite pe Căpitanul Hook, un personaj din ”Peter Pan”. Djokovic a improvizat un costum, și a postat o fotografie pe twitter, ce a fost însoțită de acest mesaj:”Asta e versiunea mea a Căpitanului Hook”.

Sârbul în vârstă de 32 de ani, lider în clasamentul ATP, se află în Serbia, în izolare, alături de familie în timpul pandemiei de Covid-19.

Citește și:

Tenisul, amânat până în iunie din cauza Covid-19

ATP și WTA au decis ca toate turneele pe zgură să fie anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, sezonul de tenis se va relua la început de iunie.

Și al doilea Mare Șlem al sezonului, Roland Garros, a fost amânat. Turneul de la Paris se va disputa între 20 septembrie și 4 octombrie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.