Antena Meniu Search
x

Novak Djokovic nu se plictisește în izolare. Ce a postat sârbul pe twitter

Novak Djokovic a vrut să îl imite pe Căpitanul Hook, un personaj din ”Peter Pan”. Djokovic a improvizat un costum, s-a fotografiat și a postat pe twitter însoțit de acest mesaj:”Asta e versiunea mea a Căpitanului Hook”.

de Daniel Samoilă

la 24.03.2020, 19:16

Novak Djokovic
Novak Djokovic nu se plictisește în izolare. Ce a postat sârbul pe twitter - DPA Images / Lukas Coch via hepta
  • Novak Djokovic a vrut să îl imite pe Căpitanul Hook, un personaj din Peter Pan
  • Djokovic a postat o fotografie pe twitter
  • Sezonul de tenis poate fi reluat în iunie

Novak Djokovic a vrut să îl imite pe Căpitanul Hook, un personaj din ”Peter Pan”. Djokovic a improvizat un costum, și a postat o fotografie pe twitter, ce a fost însoțită de acest mesaj:”Asta e versiunea mea a Căpitanului Hook”.

Sârbul în vârstă de 32 de ani, lider în clasamentul ATP, se află în Serbia, în izolare, alături de familie în timpul pandemiei de Covid-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tenisul, amânat până în iunie din cauza Covid-19

ATP și WTA au decis ca toate turneele pe zgură să fie anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, sezonul de tenis se va relua la început de iunie.

Și al doilea Mare Șlem al sezonului, Roland Garros, a fost amânat. Turneul de la Paris se va disputa între 20 septembrie și 4 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Sport » Novak Djokovic nu se plictisește în izolare. Ce a postat sârbul pe twitter