Antena Meniu Search
x

Răzvan Marin are zilele numărate la Ajax. Anunțul făcut de olandezi

Răzvan Marin are zilele numărate la Ajax. Mijlocașul român nu l-a convins pe Erik ten Hag și, cel mai probabil, va pleca la finalul sezonului sub formă de împrumut. Antrenorul lăncierilor și-a făcut deja lista neagră și a oferit-o conducerii clubului.

de Iulian Focșăneanu

la 25.03.2020, 17:32

Răzvan Marin
Răzvan Marin, pe "lista neagră" a lui Erik ten Hag - Profimediaimages
  • Răzvan Marin a ajuns pe "lista neagră" a lui Erik ten Hag
  • Ajax îi caută un club la care să fie împrumutat
  • Mijlocașul român a jucat, pentru lăncieri, în 10 meciuri de campionat

Răzvan Marin are zilele numărate la Ajax. Mijlocașul român nu l-a convins pe Erik ten Hag și, cel mai probabil, va pleca la finalul sezonului sub formă de împrumut. Antrenorul lăncierilor și-a făcut deja lista neagră și a oferit-o conducerii clubului.

Marc Overmars a fost anunțat că va avea viață grea în această vară. Nu trebuie să rezolve numai probleme cauzate de pandemia de coronavirus. Directorul sportiv al liderului din Eredivisie trebuie să se ocupe de plecarea a patru jucători. Printre aceștia este și Răzvan Marin.

Răzvan Marin, pe "lista neagră" a lui Erik ten Hag

De la venirea la Ajax, Răzvan Marin a fost titular în numai cinci meciuri din Eredivisie. Evoluțiile internaționalului român nu au fost pe placul antrenorului și rezultatul se va vedea în vară. Conform jurnaliștilor de la Voetbal International, Marc Overmars a fost înștiințat că trebuie să îi găsească echipă lui Marin. 

În momentul de față, lăncierii își doresc să-l cedeze pe mijlocașul de 23 de ani numai sub formă de împrumut. Este singura variantă prin care mai pot spera că își vor recupera investiția de 12.5 milioane de euro. Nu numai Răzvan Marin este în această situație. Pe "lista neagră" este și Edson Alvarez. Foarte probabil, în vară vor pleca și Nicolas Tagliafico și Andre Onana - amândoi au deja oferte.

Ajax a găsit și jucătorul pe care și-l dorește, sezonul viitor, în linia mediană. Este vorba de un puști minune al Barcelonei, Pedro Gonzalez. Catalanii au plătit 5 milioane de euro pentru "Pedri", dar l-au lăsat să joace la divizionara secundă Las Palmas. În 26 de meciuri, mijlocașul de 17 ani a înscris 3 goluri și a oferit 4 pase decisive. Overmars a început deja negocierile pentru a-l aduce la Ajax.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Răzvan Marin are zilele numărate la Ajax. Anunțul făcut de olandezi