Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia Simonei Halep, eliminată în primul tur la turneul de la Hong Kong. Yue Yuan a învins-o în 83 de minute

Pas cu pas, mergem înainte, a scris Simona Halep pe Instagram, după ce a fost eliminată, luni, în primul tur la turneul WTA250 din Hong Kong.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 16:53

Simona Halep Simona Halep: "Pas cu pas, mergem înainte" - Profimedia

"Pas cu pas, mergem înainte. Mulţumesc Hong Kong pentru wildcard", a scris Simona Halep. Românca, locul 883 WTA, a fost învinsă, luni, în primul tur al turneului WTA 250 de la Hong Kong, cu premii de 267.082 de dolari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep (33 de ani) a fost învinsă de sportiva chineză Yue Yuan (26 de ani, locul 44 WTA), scor 6-3, 6-3. Yuan, a şasea favorită, s-a impus după o oră şi 23 de minute.

Articolul continuă după reclamă

În primul set, diferenţa a fost făcută de un break reuşit de chinezoaică la scorul de 2-1. Halep (33 ani, 883 WTA) a început foarte bine actul secund şi a condus cu 3-0, dar apoi ceva s-a rupt în jocul său şi a pierdut şase ghemuri la rând, setul şi meciul. Acesta a fost primul duel dintre fostul lider mondial şi Yuan.

Pe acelaşi subiect

Câţi bani a primit Simona Halep după înfrângere

Pentru Halep a fost doar a doua sa prezenţă pe un tabloul principal WTA în acest an, după ce a pierdut în primul tur şi la Miami, în martie. Simona Halep a revenit la Hong Kong la aproape o lună după ce participa la un turneu WTA 125, la care se oprea în optimile de finală.

Pe tabloul principal la Hong Kong se află şi Ana Bogdan, care va juca în primul tur contra australiencei Kimberly Birrell. Halep va primi pentru participare un cec de 2.890 dolari şi un punct WTA. Yuan va primi pentru accederea în turul doi un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA.

Rezultatele înregistrate luni în primul tur la Hong Kong:

  • Priscilla Hon (Australia) - Eudice Chong (Hong Kong) 6-3, 6-4
  • Han Shi (China) - Margarita Gasparian (Rusia) 6-4, 6-2
  • Bernarda Pera (SUA/N.9) - Sara Saito (Japonia) 6-4, 6-4
  • Yue Yuan (China/N.6) - Simona Halep (România) 6-3, 6-3
  • Xiyu Wang (China) - Hina Inoue (SUA) 6-3, 7-6 (7/2)
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Sport » Reacţia Simonei Halep, eliminată în primul tur la turneul de la Hong Kong. Yue Yuan a învins-o în 83 de minute