Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia unui fotbalist din Guatemala când a ajuns în România: "Nici în SUA, Spania și Franța n-am văzut așa ceva"

A venit tocmai din Guatemala în România şi a rămas de-a dreptul impresionat de ceea ce a găsit la noi în ţară. Recunoaşte că nu a mai văzut aşa ceva în alte ţări în care a mai fost, în Europa şi chiar SUA.

de Monica Palade

la 30.08.2024 , 15:00

Reacţia unui fotbalist din Guatemala când a ajuns în România: "Nici în SUA, Spania și Franța n-am văzut așa ceva"

Nicolas Samayoa (29 de ani), fundașul central de la Poli Iași, s-a declarat impresionat de siguranța pe care o simte în România, în comparație cu alte țări în care a fost.

Impresionat de România

„Dacă aş compara România cu alte ţări din Europa, cum ar fi Spania şi Franţa, unde am fost, dar şi cu SUA, simt că România este ţara unde mă simt cel mai în siguranţă. Putem să mergem în parc la 12 noaptea şi nu ni se va întâmpla nimic. România este o ţară foarte frumoasă. Şi eu, şi soţia mea am fost foarte surprinşi să vedem că Iaşi este un oraş frumos, foarte sigur”, a declarat Samayoa, potrivit orangesport.ro.

Articolul continuă după reclamă

Nicolas Samayoa s-a născut în Guatemala și a venit la Poli Iași anul trecut, chiar din țara lui natală. Din 2019 juca la Comunnicaciones, o echipă din prima ligă guatemaleză, iar în 2023 a ajuns în Europa.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Ce variantă aţi ales pentru încălzirea locuinţei?
Observator » Sport » Reacţia unui fotbalist din Guatemala când a ajuns în România: "Nici în SUA, Spania și Franța n-am văzut așa ceva"