Antena Meniu Search
x

Video România s-a calificat în finala CE de tenis de masă. Victorie spectaculoasă cu Franţa, în direct în AntenaPLAY

Calificare spectaculoasă pentru România în finala CE de tenis de masă de la Malmo! Duelul cu Franţa, terminat 3-1 pentru tricolore, a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Andreea Dragoman au dus România în marea finală la Campionatele Europene de tenis de masă.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 13:44

România s-a calificat în finala CE de tenis de masă. Victorie spectaculoasă cu Franţa, în direct în AntenaPLAY
România s-a calificat în finala CE de tenis de masă. Victorie spectaculoasă cu Franţa, în direct în AntenaPLAY

România a obţinut o victorie spectaculoasă în faţa Franţei şi se va lupta duminică, de la 15:00, în marea finală. Meciul tricolorelor cu Germania sau Portugalia va fi exclusiv în AntenaPLAY.

România – Spania 3-2, exclusiv în AntenaPLAY. Eliza Samara a adus victoria 

România – Spania, duelul din sferturile Campionatelor Europene de tenis de masă a fost în AntenaPLAY. "Tricolorele" îşi continuă aventura în competiţia europeană de la Malmo, după ce a trecut de Spania, scor 3-2, obţinând calificarea în semifinale.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » România s-a calificat în finala CE de tenis de masă. Victorie spectaculoasă cu Franţa, în direct în AntenaPLAY