Antena Meniu Search
x

Video Simona Halep a revenit pe teren după accidentare: ”Am înţeles ce simt pentru tenis și realizez cât de puternică am fost”

Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis, după accidentarea care a făcut-o să se retragă de la turneul ei preferat, Roland Garros. Într-un mesaj postat pe Instagram, sportiva scrie că tot ceea ce i s-a întâmplat a fost pentru ea, arătând că acum înțelege mai bine ce simte în legătură cu acest sport.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.06.2021, 16:58

Simona Halep a revenit pe teren după accidentare
Simona Halep a revenit pe teren după accidentare: ”Am înţeles ce simt pentru tenis și realizez cât de puternică am fost” - AFP7 / Rob Prange via Hepta

Simona Halep s-a accidentat la gamba piciorului stâng pe 12 mai, în setul al doilea al meciului cu Angelique Kerber, de la Roma. Atunci, românca a părăsit arena în lacrimi, fiind ajutată de Darren Cahill.

După câteva săptămâni de pauză, Simona Halep a reluat antrenamentele și a postat imagini pe Instagram de pe terenul de tenis. 

“Prima mea lovitură după trei săptămâni şi jumătate. Mă simt ca şi cum aş fi lipsit mult mai mult, pentru că mi-a fost dor să joc. Însă această perioadă a fost cea mai bună pentru că, deşi am o viaţă minunată, am înţeles ce simt pentru tenis şi cum mă simt când nu pot juca. Iubesc acest sport, acum înţeleg de ce de atât de mulţi ani trăiesc pentru tenis şi mă simt atât de bine ca sportivă profesionistă la cel mai înalt nivel. Bineînţeles, nu este uşor să fiu aici, emoțional este epuizant, iar acum îmi dau seama cât de puternică am fost. Când te accidentezi înaintea turneului tău preferat, la care ai jucat cel mai bun tenis al tău şi ai concurat timp de zece ani, te simţi tristă şi te întrebi: ‘de ce mi se întâmplă mie?’ După câteva săptămâni am înţeles că acest lucru s-a întâmplat pentru mine! Astfel că acum vreau doar să înfrunt orice provocare mi se prezintă. Nu ştiu dacă sunt refăcută complet fizic, dar ceea ce ştiu este sunt gata pentru ce urmează. Vă mulţumesc mult pentru că mi-aţi arătat susţinerea la fiecare pas”, a notat Halep.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Simona Halep a revenit pe teren după accidentare: ”Am înţeles ce simt pentru tenis și realizez cât de puternică am fost”