Antena Meniu Search
x

Starea de sănătate a lui Franz Beckenbauer s-a deteriorat. Îngrijorare pentru "Kaizerul" în vârstă de 78 de ani

Legenda fotbalului german Franz Beckenbauer, în vârstă de 78 de ani, are probleme de sănătate. El nu a mai apărut în public de ceva timp, iar fratele său Walter a asigurat, într-un trailer pentru un documentar despre Franz, că acesta "nu se simte bine", transmite News.ro.

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 17:00

fostul fotbalist Franz Beckenbauer
Starea de sănătate a lui Franz Beckenbauer s-a deteriorat. Îngrijorare pentru "Kaizerul" în vârstă de 78 de ani - Profimedia Images

Fostul internaţional german este bolnav de ceva timp şi se pare că starea sa de sănătate s-a deteriorat.

În noul documentar "Beckenbauer", difuzat la televiziunea germană, Walter Beckenbauer vorbeşte despre starea de sănătate a fratelui său: "Dacă aş spune că este bine, aş minţi, iar mie nu-mi place să mint. Nu se simte bine".

Înainte de Cupa Mondială din 2022 din Qatar, "Der Kaiser" a declarat că nu poate fi prezent pentru că nu mai vede cu ochiul drept, la care a suferit un atac asemănător infarctului la inimă. "Am avut un aşa-zis atac de cord la un ochi. Din nefericire, nu pot vedea nimic cu ochiul drept şi trebuie să am grijă de inima mea".

Starea de sănătate a lui Franz Beckenbauer s-a deteriorat semnificativ

Total absent din mass-media din aprilie din cauza agravării stării sale de sănătate, ziarul german "Spiegel" a tras un semnal de alarmă săptămâna trecută, susţinând că orice izbucnire emoţională ar putea pune în "pericol grav" starea clinică a Kaiserului, care a suferit o "deteriorare semnificativă", afectându-i atât judecata, cât şi memoria, fără nicio perspectivă de ameliorare.

În august, Lothar Matthaus şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a lui Beckenbauer. "Îi dorim tot binele din lume, să îşi recapete energia de altădată. Bineînţeles, sperăm să se facă bine. Franz a spus întotdeauna că sănătatea este cel mai important lucru în viaţă. El nu o are în acest moment".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Starea de sănătate a lui Franz Beckenbauer s-a deteriorat. Îngrijorare pentru "Kaizerul" în vârstă de 78 de ani