Antena Meniu Search
x

Tatuajul pe care îl regretă. Un sportiv cere ajutor după amânarea Jocurilor Olimpice

Derlis Ayala cere ajutorul fanilor pentru a "repara" un tatuaj A ajuns în această situație după amânarea Jocurilor Olimpice Postarea paraguayanului a devenit imediat virală pe internet

de Iulian Focșăneanu

la 26.03.2020, 17:33

Derlis Ayala
Derlis Ayala, încurcat de amânarea Jocurilor Olimpice - Captura Instagram
  • Bucuria de a putea participa la Jocurile Olimpice a fost uriașă pentru Derlis Ayala. Imediat după ce și-a asigurat calificarea la competiția supremă, atletul paraguayan a ales să-și tatueze sigla pe gamba piciorului. Decizia s-a dovedit a fi neinspirată.

Bucuria de a putea participa la Jocurile Olimpice a fost uriașă pentru Derlis Ayala. Imediat după ce și-a asigurat calificarea la competiția supremă, atletul paraguayan a ales să-și tatueze sigla pe gamba piciorului. Decizia s-a dovedit a fi neinspirată.

Vestea amânării cu un an a ediției găzduite de Tokyo nu i-a picat deloc bine. Acum caută soluții salvatoare pe rețelele de socializare.

Derlis Ayala, încurcat de amânarea Jocurilor Olimpice

Maratonistul Derlis Ayala se vede pus într-o situație ingrată. În momentul în care și-a îndeplinit baremul de participare la JO a ales să își tatueze cercurile olimpice și "Tokyo 2020". Decizia luată de CIO, de a amâna cu un an startul, l-a făcut pe paraguayan să ceară îndrumări pe instagram. "Este cineva care să ajute să pun 2021?" este mesajul transmis de Ayala. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fanii lui au reacționat imediat și au găsit soluții. "Tokyo 2020+1" a fost varianta aleasă de cei mai mulți dintre urmăritorii lui. Din fericire pentru Derlis, japonezii au anunțat că nu vor face schimbări de imagine. Chiar dacă Jocurile Olimpice au fost amânate pentru 2021, denumirea oficială rămâne "Tokyo 2020".

În vârstă de 30 de ani, Ayala a participat la Jocurile Olimpice de la Rio (2016). A terminat atunci maratonul pe poziția a 136-a.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » Tatuajul pe care îl regretă. Un sportiv cere ajutor după amânarea Jocurilor Olimpice