Antena Meniu Search
x

VIDEO | Așa se joacă tenis în vreme de criză. Schimb epuizant de mingi ... în grădină :)

Turneele de tenis sunt suspendate până în iunie din cauza pandemiei de coronavirus, așa că sportivii găsesc noi metode pentru a practica acest sport.

de Daniel Samoilă

la 21.03.2020, 12:57

Jucătoare de tenis servind
VIDEO | Așa se joacă tenis în vreme de criză. Schimb epuizant de mingi ... în grădină :) - Bestimage / JACOVIDES-MOREAU / BESTIMAGE via hepta
  • Toate turneele de tenis pe zgură au fost anulate
  • Schimb de mingi epuizant în grădină
  • Marele Șlem de la Roland Garros a fost amânat

Turneele de tenis sunt suspendate până în iunie din cauza pandemiei de coronavirus, așa că sportivii găsesc noi metode pentru a practica acest sport. 

De curând, pe rețelele de socializare a devenit viral un schimb de mingi de-a dreptul epuizant. Partida ”amicală” de tenis s-a desfășurat în grădină, însă asta nu i-a împiedicat pe fanii din mediul online să savureze momentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tenisul, afectat serios de pandemia de coronavirus

Toate turneele pe zgură au fost anulate din cauza pandemiei de Covid-19. Decizia a venit în urmă cu o săptămână din partea ATP și WTA.

Și al doilea Mare Șlem al sezonului, Roland Garros, a fost amânat din mai și se va disputa între 20 septembrie și 4 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » VIDEO | Așa se joacă tenis în vreme de criză. Schimb epuizant de mingi ... în grădină :)