Antena Meniu Search
x

Au ratat calificarea lui Tottenham plecând mai devreme de la stadion

Prezenţi la meciul cu Ajax, de la Amsterdam, din semifinalele UEFA Champions League, trei dintre fanii lui Tottenham Hotspur au ratat calificarea istorică a favoriţilor lor pentru că au confundat, pe fondul beţiei, finalul primei reprize cu cel al partidei.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.05.2019, 16:04

Prezenţi la meciul cu Ajax, de la Amsterdam, din semifinalele UEFA Champions League, trei dintre fanii lui Tottenham Hotspur au ratat calificarea istorică a favoriţilor lor pentru că au confundat, pe fondul beţiei, finalul primei reprize cu cel al partidei.

Este minutul 40 al returului dintre Ajax şi Tottenham. Olandezii conduc cu 2-0 în meci şi cu 3-0 la general, astfel că o eventuală calificare a lui Tottenham pare compromisă.

Trei fani de la Tottenham au ratat calificarea echipei plecând mai devreme de la stadion

Conform Daily Mail, Michael Perkins şi cei doi băieţi ai lui, James Perkins şi Will Perkins, aflaţi sub influenţa zecilor de beri băute înainte de partidă, au senzaţia că mai sunt doar cinci minute până la finalul partidei şi nu până la finalul primei reprize.

Pe acelaşi subiect

Convinşi că Tottenham nu mai poate marca de trei ori în cinci minute şi dornici să evite aglomerarea de la porţi, cei trei bărbaţi iau poate cea mai proastă alegere din viaţa lor şi părăsesc Amsterdam Arena.

Deja îşi făceau planuri cum să-şi înece amarul înfrângerii în alte câteva zeci de beri consumate pe parcursul nopţii.

Au avut surpriza vieţii lor când au ajuns la hotel şi au aflat că deznodământul dublei a fost cu totul altul. Au trecut rapid peste greşeala făcută şi au sărbătorit obţinerea calificării, evident cu bere, până în creierii nopţii.

Când şi-a revenit din beţie, James Perkins, 23 de ani, a avut puterea să recunoască faptul că pe drumul spre hotel a primit un telefon de la un prieten care l-a chestionat în legătură cu şansele la calificare.

Cei trei fani de la Tottenham promit să stea până la sfârşitul finalei cu Liverpool

Abia atunci şi-a dat seama că au făcut o greşeală uluitoare şi s-au grăbit spre hotel în timp pentru a prinde ceea ce avea să fie golul calificării înscris de brazilianul Lucas Moura la ultima fază a meciului.

Cei trei englezi s-au bucurat în barul de la hotel ca pe stadion. Şi-au dat jos tricourile şi au început să alerge printre mese.

Totuşi, au ratat unul dintre cele mai uimitoare momente din istoria clubului şi asta în condiţiile în care au dat câte 64 de euro pe bilete plus cazarea, transportul şi banii cheltuiţi prin Amsterdam, majoritatea pe bere.

Acum, cei trei promit că vor încerca să obţină bilete pentru finala de la Madrid şi că o vor lăsa mai moale cu berile pentru a se bucura de întreaga finală jucată împotriva lui Liverpool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Au ratat calificarea lui Tottenham plecând mai devreme de la stadion