Antena Meniu Search
x

300 de concurenți s-au întrecut curajos la Triatlonul de la Mamaia

Staţiunea Mamaia a fost animată ca în timpul sezonului estival. Asta chiar dacă temperaturile au scăzut brusc, iar cei care s-au plimbat pe plajă au avut nevoie de haine groase ca să reziste frigului.

de Redactia Observator

la 23.09.2019, 01:32

Vezi și

Staţiunea Mamaia a fost animată ca în timpul sezonului estival. Asta chiar dacă temperaturile au scăzut brusc, iar cei care s-au plimbat pe plajă au avut nevoie de haine groase ca să reziste frigului. Totuşi, 300 de curajoşi şi-au luat inima în dinţi şi au înotat în mare doi kilometri, în cadrul unei competiţii de triatlon, cea mai mare din sud-estul Europei. 

300 de concurenţi, profesionişti şi amatori de toate vârstele, au intrat în competiţia de triatlon organizată la Constanţa. La ora startului, în aer au fost doar 10 grade Celsius, iar apa a avut 15. Din motive de siguranţă, participanţii au purtat costume de neopren, deşi mulţi şi-ar fi dorit să înoate fără.

Este al 11-lea an în care staţiunea Mamaia este gazda celui mai mare concurs de triatlon din Sud-Estul Europei. În total, în cele trei zile de competiţie au participat peste 1.300 de sportivi şi amatori din România şi alte 37 de ţări.

Proba, care a presupus 2 kilometri de înot, 90 de kilometri de ciclism şi 20 de kilometri de alergare, a fost câştigată de un poliţist din Chişinău.

Câştigătorii au primit premii în bani şi echipamente care au depăşit 30 de mii de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Sport » 300 de concurenți s-au întrecut curajos la Triatlonul de la Mamaia