Antena Meniu Search
x

Walter Zenga, vacanta in Romania cu familia

Walter Zenga are mari batai de cap! Si nu fotbalul este de vina! Copiii sai ii dau de gandit! Fetita antrenorului, vrea sa devina balerina si fotbalista. Walter junior nu este prea atras de mingea cu care tatal lui a facut cariera!

Vezi și

Walter Zenga si-a adus copiii in vacanta in Romania! Pentru Walter junior, nascut la Dubai, este prima vizita in tara mamei, Raluca. Doamna Zenga este o mama atipica! Vrea sa-si vada fiul pe scena! Fostul antrenor al Stelei l-ar vrea si pe el fotbalist. “Alte mamici aspira la tot felul de pozitii, politica, academician. Eu vreau sa-l vad rock star. Eu vreau sa-l vad un fel de King of Leon, nu stiu, solistul de la Kings of Leon, ceva de genul asta. Sa vad eu fetele acolo innebunite dupa baiatul meu care canta pe scena. Dar daca isi spun cuvantul genele sotului meu si are asa, o chemare fantastica pentru mingea de fotbal, are unda libera din partea mea. Sa fie, macar un campion, pe cat a fost taticul lui", a declarat sotia acestuia, Raluca Zenga.

Nici pentru fetita lui Zenga, Samira, lucrurile nu sunt simple. Sami vrea sa faca si balet, si fotbal! “Sami se vrea balerina, artista, ca toate fetitele la trei anisori si jumatate. Vad ca alearga ea mingea de fotbal, mai mult decat fratiorul. Vedem ce iese. Unul dintrei ei poate intra in fotbal.”, a adaugat Raluca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Walter Zenga, vacanta in Romania cu familia