Antena Meniu Search
x

Video Ziua și bătaia în fotbalul românesc: Explicațiile lui Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, după ce s-a încăierat cu suporterii Craiovei

Ziua şi scandalul în fotbal. Au fost violenţe de cartonaş roşu aseară, la sfârşitul meciului dintre Craiova lui Mititelu şi Rapid. Săpunaru, căpitanul giuleştenilor, a intrat în conflict cu suporterii craioveni. A ieşit o încăierare în care au fost implicaţi o mulţime de fotbalişti, oficiali, dar şi persoane care nu aveau ce să caute pe tunelul de acces spre vestiarele sportivilor. 

de Redactia Observator

la 11.09.2022, 19:30

Vezi și

Aceste scene se petrec pe tunelul spre vestiarele fotbaliştilor. Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, e acuzat că a încercat să bată un bărbat din anturajul patronului Craiovei. Învălmăşeala se produce când colegii lui Săpunaru şi oficiali de la Craiova îi despart pe sportiv şi pe individul care nu avea ce să caute în acea zonă. 

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului: Eu nu îl lovesc pe acel om, vreau să îl prind pur şi simplu de gât, că nu ştiam cine e şi a dat în mine. Când ne-am întors pe tunel a apărut o persoană care nu ştiu cine este, fără un ecuson la gât, făra nimic. Poate să aibă un cuţit în mână şi vine şi îmi bagă un cuţit în piept.

Înainte de acest incident, căpitanul Rapidului a fost protagonistul unor momente lipsite de fairplay şi civilizaţie. Împreună cu un coleg de echipă, îi scuipă pe mai mulţi suporteri ai Craiovei şi pare că încearcă să sară în tribună să îi lovească.

Suporterii rapidişti se plâng şi ei că au fost provocaţi, la meciul FCU Craiova - Rapid

Un tânăr care purta vestă de steward a încercat să fure un steag al galeriei din Giuleşti. Bucureştenii au sărit atunci din tribune şi a fost nevoie să apară jandarmii ca să se liniştească lucrurile. După tot acest şir de incidente, jandarmii au dat doar nouă amenzi, de 4.300 de lei.

În lumea civilizată, fotbaliştii salvează suporterii, nu se încaieră cu ei. În Spania, la meciul Cadiz - Barcelona, unui fan i s-a făcut rău şi a leşinat. Portarul echipei gazdă a lăsat mingea din mână, a sprintat spre marginea terenului ca să aducă un defibrilator şi l-a aruncat rapid în peluză. Resuscitat apoi de medici, suporterul a supravieţuit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Ziua și bătaia în fotbalul românesc: Explicațiile lui Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, după ce s-a încăierat cu suporterii Craiovei