Antena Meniu Search
x

Video Angajatorii români importă cu miile muncitori din Asia sau Africa, mulțumiți de rezultatele lor. ”România are destui muncitori calificați, dar ei nu se află în România”

Cu meseriaşii români fugiţi peste graniţe să îşi facă un trai mai bun, angajatorii români, fie ei particulari sau primării, importă cu miile lucrători din Asia sau Africa. Au ajuns chiar să viseze să lucreze numai cu străini. Croitori, instalatori, zidari şi faianţari - sunt doar câteva dintre meseriile care au ajuns de import. 

de Denisa Morariu-Tamaş

la 06.05.2021, 21:54

Vezi și

Mâine seară, la Observator, vedeţi ce lecţie ne predă Orientul odată cu muncitorii trimişi aici, într-un nou episod din seria "Străini în visul românesc".

”Este o țară foarte bună. Puteți deveni cetățeni ai Uniunii Europene în 8 ani dacă rămâneți aici”, sunt cuvintele pe care le aud un grup de tinere venite în România să muncească.

Nikkhil Manshramani, patron agenție de forță de muncă: ”România are destui muncitori calificați, dar ei nu se află în România”.

George Georgescu, șef de șantier: ”Dacă aş putea să lucrez, aş lucra de acum încolo numai cu lucrători străini”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Străini în visul românesc » Angajatorii români importă cu miile muncitori din Asia sau Africa, mulțumiți de rezultatele lor. ”România are destui muncitori calificați, dar ei nu se află în România”