Antena Meniu Search
x

Gică Popescu a debutat în televiziune cu filmul SuperPrieteni. Poveste amuzantă a lui Mircea Lucescu cu Gică Hagi: de ce nu a vrut să-i cumpere cadou lui Mutu

Gică Popescu şi-a făcut debutul în televiziune cu filmul SuperPrieteni, o serie de interviuri spectaculoase. După ce întreaga carieră a fost asaltat de întrebările reporterilor, Gică Popescu preia acum rolul de reporter şi pune întrebări unor nume uriaşe din fotbalul mondial.

de Redactia Observator

la 25.06.2021, 16:24

Vezi și

Primul invitat al lui Gică Popescu la "SuperPrieteni" a fost nimeni altul decât Gică Hagi, "Regele" fotbalului românesc. Cumnaţii Hagi şi Popescu s-au împrietenit la Steaua, înainte de Revolutie. Popescu a făcut echipă cu Hagi şi Lăcătuş în Ghencea, pe durata armatei.

Gică Popescu, povestire fabuloasă cu Gică Hagi la SuperPrieteni

Fostul căpitan al Barcelonei este vecin cu Hagi atât la mare, cât şi la munte. Popescu şi-a împărţit, cu „Regele”, terenul pe care îl are în Poiana Braşov. Modul în care şi-au ales casele a fost unul fabulos. Gică Popescu a recunoscut că a reuşit să îl „dribleze” pe bunul său prieten. De frica urşilor a decis să abordeze o tactică incredibilă.

  • Gică Popescu: „Să ajungă urşii la mine după ce îl mănâncă pe Hagi”
  • Hagi: Cu biletul, ca să nu ne supărăm!
  • Popescu: Trebuia să spun care stă sus şi care stă jos. Atunci am decis să facem două bilete în care trebuia să trecem ‘sus’ şi ‘jos’. Te-am lăsat pe tine să alegi. Dar ştii ce am făcut atunci? Pe ambele bilete am pus sus. Dar ştii de ce am pus aşa? Cu câteva zile înainte de a face împărţirea asta aveam un prieten care mi-a zis a spus: ‘Aveţi grijă că din pădure ies urşii’.
  • Hagi: Şi ţi-a fost frică de urşi!
  • Popescu: Am zis că încep de sus în jos. Am zis că dacă e să îl ia pe primul, să îl ia pe Hagi. Să nu ajungă la mine. Să ajungă la mine după ce îl mănâncă pe Hagi. Şi am făcut ambele bilete cu ‘sus’.
  • Hagi: Asta e oltenească de-a ta, din Oltenia.
Pe acelaşi subiect

Dezvăluirea lui Mircea Lucescu despre Gică Hagi

Mircea Lucescu a fost invitatul din platou al lui Gică Popescu. Lucescu a avut şi el o poveste amuzantă cu Gică Hagi.

În 2000, la Monte Carlo, Lucescu, Hagi şi Popescu au învins Realul galactic cu 2-1 şi au câştigat Supercupa Europei cu Galatasaray. Lucescu şi-a amintit că Hagi i-a uimit pe Popescu şi Jardel la plimbarea prin Monte Carlo.

„Soţia lui Gică i-a spus: ‘hai, Gică, să cumpărăm un cadou’… era căsătoria lui Mutu şi ei erau naşi. Şi Gică i-a spus: ‘Tu nu ştii că noi suntem aici pentru a câştiga Supercupa Europei?’, a povestit Mircea Lucescu.

Hagi, primul SuperPrieten care îşi spune poveştile în filmul lui Gică Popescu

Hagi a fost primul invitat de marcă a lui Gică Popescu la SuperPrieteni. Urmează Figo, Puyol şi Stoicikov aşa că nu rataţi SuperPrieteni, powered by Superbet, în fiecare miercuri seară pe Antena 1, la ora 23:45. Săptămâna viitoare puteţi vedea un interviu spectaculos făcut de fundaşul de legendă al Generaţiei de Aur cu Luis Figo, chiar pe Santiago Bernabeu!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » SuperPrieteni » Gică Popescu a debutat în televiziune cu filmul SuperPrieteni. Poveste amuzantă a lui Mircea Lucescu cu Gică Hagi: de ce nu a vrut să-i cumpere cadou lui Mutu