Antena Meniu Search
x

Aplicația Bolt este acum disponibilă în AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI (P)

Utilizator HUAWEI? Noi aplicații se alătură constant AppGallery, așa că poți avea acces rapid la cele mai populare sau utile dintre acestea, direct de pe telefonul sau tableta ta.

de Redactia Observator

la 15.06.2020, 18:06

  • 500 de aplicaţii româneşti în Huawei AppGallery - Antenaplay.ro este și ea prezentă!
  • HUAWEI a anunţat că va investi peste 3 miliarde de dolari în dezvoltarea magazinului la nivel global

Aplicația de ride-hailing Bolt este cel mai nou membru al Huawei AppGallery, care are deja peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale în portofoliu. Astfel, de acum, poți solicita o cursă oricând dorești, direct de pe telefonul tău.

Veștile bune nu se opresc aici. Poți accesa și alte aplicații care au intrat în AppGallery, precum Jerry’s Pizza, FoodPanda, MyEnel, My Edenred sau Regina Maria. Astfel, fie că plănuiești să te deplasezi, să îți comanzi prânzul, să achiți o factură sau să afli mai multe detalii despre abonamentul medical, în Huawei AppGallery ai o soluție pentru fiecare.

HUAWEI oferă o gamă largă de aplicaţii locale şi globale în cel de-al treilea magazin internațional de aplicații AppGallery, precum şi o bibliotecă bogată de divertisment pe Huawei Video, Huawei Music şi Huawei Reader. Cel de-al treilea magazin de aplicații din lume este disponibil pe toate smartphone-urile HUAWEI, chiar și generațiile anterioare.

În acest moment, în AppGallery sunt disponibile peste 500 de aplicaţii româneşti, iar HUAWEI a anunţat că va investi peste 3 miliarde de dolari în dezvoltarea magazinului la nivel global.

În AppGallery găseşti şi toate aplicaţiile tale preferate, de la știri și banking, la divertisment și socializare. Aplicaţii de socializare precum TikTok, Snapchat, de shopping precum Aliexpress sau alte aplicaţii utile activităţilor de zi cu zi ale utilizatorilor: Asphalt9: Legends, Weather & Radar sau Microsoft Office.

500 de aplicaţii româneşti în Huawei AppGallery - Antenaplay.ro este și ea prezentă!

Aplicaţii din zona de banking, disponibile în AppGallery: Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD sau 24 Pay

Aplicaţii din zona de ştiri şi divertisment, disponibile în AppGallery: Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online

Aplicaţii din zona de shopping, disponibile în AppGallery: Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro

Aplicaţii din zona de utilitare, disponibile în AppGallery: eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass. 

Aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania sunt și ele disponibile în AppGallery. 

Aplicațiile Here WeGo şi MAPS.ME, dedicate navigației, pot fi şi ele descărcate din AppGallery.

Huawei AppGallery acordă o atenție sporită și zonei de educație, prin aplicațiile de învățare a limbilor străine, precum Learn English, French, German, Japanese, dezvoltate de Meta Language Pro sau aplicaţia Mondly. 

Pentru a asigura protecţia tuturor celor care descarcă aplicaţii, HUAWEI vine cu servicii de securitate complete: verificarea numelui real al dezvoltatorului, detectarea activităţilor periculoase, scanarea vulnerabilităţilor de securitate şi protejarea datelor sensibile. Sistemul de evaluare a vârstei creează un mediu sigur pentru copii, eliminând aplicaţiile care nu sunt potrivite pentru vârsta lor.

MoreApps, soluţia inteligentă din AppGallery

MoreApps este o soluţie inteligentă şi gratuită din AppGallery care ajută utilizatorii să navigheze cu uşurinţă printr-o gamă variată de aplicaţii internaţionale şi locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. Apreciată la nivelul întregii comunităţi, MoreApps ajută la descărcarea aplicaţiilor Social Media de top şi instalarea lor în doar câteva minute. 

Cum poți rămâne conectat cu toate noutățile din AppGallery? Pe pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Tehnologie » Aplicația Bolt este acum disponibilă în AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI (P)