Antena Meniu Search
x

Cum arată robotul umanoid al lui Elon Musk. Un dansator costumat a prezentat de ce va fi în stare roboţelul - VIDEO

Este unul dintre cei mai extravaganţi şi ambiţioşi oameni ai lumii. Genialitatea şi munca asiduă l-au adus pe locul doi în clasamentul miliardarilor. Dar Elon Musk va rămâne în istorie pentru că face viitorul să se întâmple. Inventivul magnat a prezentat ieri robotul umanoid care va face în locul nostru tot ceea ce ne plictiseşte.

de Redactia Observator

la 21.08.2021, 22:47

Vezi și

Atletic, cu o înălţime de 1.73 metri şi 56 de kilograme, robotul umanoid al lui Elon Musk este gândit ca o clonă a omului. Un prieten fără beneficii şi fără interese. Practic, va face tot ceea ce noi detestăm. Va obosi în locul nostru şi o va face cu drag. 

Ceea ce a prezentat Elon Musk este doar un proiect. Prototipul este încă în lucru. Dar ca să ne facem o idee, un dansator costumat a încercat să arate publicului de ce va fi în stare roboţelul.

Scepticismul este mare, deşi proiectele imposibile sunt marca lui Elon Musk. Cel mai îndrăzneţ magnat al lumii nu cunoaşte limitele pentru că iubeşte să scrie istorie. Vrea să construiască prima colonie umană pe Marte, a trimis prima maşină în spaţiu şi a implantat un cip în creierul unei maimuţe.

Ce avere are Elon Musk

Pe acelaşi subiect

Cu o avere estimată la aproape 179 de miliarde de dolari, Musk trăieşte într-o casă de nici 50.000. 

35 de metri pătraţi au, la un loc, bucătăria, baia, dormitorul şi sufrageria. Dar uneori, şi ea este prea mult pentru Elon Musk care preferă să doarmă deseori într-un sac de dormit, în sala de şedinte, ca să supravegheze producţia. 

Viaţa personală e la fel de turbulentă. Până la 45 de ani a divorţat de 3 ori. Iar printre cele mai mediatizate relaţii a fost cea cu Amber Heard. Din 2018, Elon Musk şi cântăreaţa canadiană Grimes sunt împreună şi au un băiat de un an. Pentru numele lui, Musk a ajuns în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » Cum arată robotul umanoid al lui Elon Musk. Un dansator costumat a prezentat de ce va fi în stare roboţelul - VIDEO