Antena Meniu Search
x

Video Grok, noul chatbot creat de Elon Musk, conceput să ofere răspunsuri sarcastice. Cine va avea acces la programul AI

Tot de inteligenţa artificială se foloseşte şi Elon Musk, care a lansat pe reţeaua sa, X, fostă Twitter, un chatbot numit Grok. 

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 08:13

Vezi și

Fondatorul Tesla s-a lăudat că Grok iubește sarcasmul şi mai mult, că răspunde la întrebări cu puțin umor. Deocamdată, programul inteligent este disponibil doar pentru utilizatorii ce deţin abonament premium pe platforma X. 

"Grok are acces în timp real la ştiri prin intermediul X, ceea ce îi conferă un avantaj major faţă de alte modele", a declarat vineri seară, la X, şeful Tesla, SpaceX, X şi xAI. "Grok" este un cuvânt de argou care înseamnă "a înţelege profund şi intuitiv".

A apărut pentru prima dată în "Stranger in a Strange Land", un roman ştiinţifico-fantastic de Robert Heinlein publicat în 1961. Este un cuvânt marţian care indică o înţelegere totală a ceva, datorită capacităţii de a empatiza cu cineva până la punctul de a te contopi cu experienţa acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Tehnologie » Grok, noul chatbot creat de Elon Musk, conceput să ofere răspunsuri sarcastice. Cine va avea acces la programul AI