Antena Meniu Search
x

Un milion de ore de conţinut video vizionate în luna aprilie pe platforma AntenaPlay

AntenaPlay, platforma online a trustului Antena TV Group, se bucurã de o mare notorietate în rândul internauţilor. Lunile martie şi aprilie au bãtut recordul orelor vizionate, dar şi al numãrului de abonamente.

- Antenaplay

AntenaPlay, platforma online a trustului Antena TV Group, se bucurã de o mare notorietate în rândul internauţilor. Lunile martie şi aprilie au bãtut recordul orelor vizionate, dar şi al numãrului de abonamente. Numãrul total de ore vizionate pe platforma AntenaPlay în luna aprilie este de aproape un milion de ore, mai exact 978.319 ore de conţinut video vizionat, care transformat în ani ar însemna 111 ani.

Producţiile Antena 1 sunt în topul celor mai vizionate emisiuni în platforma AntenaPlay, în sistem video on demand (emisiuni înregistrate care pot fi urmãrite imediat dupã difuzarea la TV). Şi canalele LIVE au un mare succes la public. În luna martie, numãrul total de ore vizionate a fost de 455.679, iar în luna aprilie numãrul orelor vizionate a fost de 384.838, ambele înregistrând o duratã medie de vizionare de aproximativ o orã şi 35 de minute. La secţiunea video on demand, în luna martie, au fost urmãrite un numãr total de 641.712 ore, iar în aprilie 593.481 ore vizionate.

În topul preferinţelor se aflã emisiunile postului Antena 1 din Prime Time: „Fructul oprit”, „Asia Express”, „iUmor”, „The Four - Cei 4”, dar şi emisiunile din Access sau Late Fringe - „Xtra Night Show”, „Neatza cu Rãzvan si Dani”, „Totul pentru dragoste” şi „Acces Direct” au un numãr foarte mare de vizionãri. Antena Stars este în top cu Agenţia VIP, Rãi da buni şi Star Matinal.

Platforma online AntenaPlay oferă 6 canale TV LIVE (Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel, Zu TV, Antena International), 3 canale exclusive (Antena Monden, Comedy play, Cook&Play), conținut exclusiv, emisiunile tale preferate și stiri de ultima oră în format video-on-demand, conținut video care poate fi urmărit și după ce s-a difuzat la TV.  Emisiuni integrale pot fi urmărite de pe smartphone, tabletă, laptop sau smart TV, oriunde, oricând!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Un milion de ore de conţinut video vizionate în luna aprilie pe platforma AntenaPlay