Antena Meniu Search
x

Românii își caută jumătatea pe platformele de dating, dar pot avea parte și de capcane

Românii nu mai au timp să-şi cunoască potenţialii parteneri în stilul clasic! Motivele sunt nenumărate, începând de la lipsa acută de timp, de oboseala de după muncă sau - pur şi simplu - din comoditate.

de Redactia Observator

la 29.09.2019, 14:40

Vezi și

Românii nu mai au timp să-şi cunoască potenţialii parteneri în stilul clasic! Motivele sunt nenumărate, începând de la lipsa acută de timp, de oboseala de după muncă sau - pur şi simplu - din comoditate. Şi atunci apelează la aplicaţiile sau site-urile de dating. Unii oameni au noroc, alţii - însă - spun că e cea mai proastă idee pe care o poate avea cineva.

Un cont pe platformele de dating, o poză recentă şi câteva detalii relevante despre propria persoană. Pare să fie reţeta de succes pentru cei care vor să alunge singurătatea. Şi nu sunt deloc puţini. La nivel european, peste 41 de milioane de oameni îşi caută în acest mod perechea. Printre ei şi români.

În medie, în jur de 30 de mii de români acesează, zilnic, unul dintre site-urile matrimoniale. Dar sunt şi alte variante de îndrăgosteală online cum ar fi un joc în reţea

Atenţie însă: În spatele unui chip perfect în poză şi a conversaţiilor romantice în mediul online se ascund şi multe pericole, atrag atenţia psihologii.

În online sau în offline, important este să facem alegerile care ne fac fericiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Tehnologie » Românii își caută jumătatea pe platformele de dating, dar pot avea parte și de capcane