Antena Meniu Search
x

Telefonul cu cea mai bună cameră din lume a fost lansat oficial şi în România

Telefonul cu cea mai bună cameră din lume a fost lansat oficial şi în România. Vândut sub două forme, telefonul poate fi cumpărat cu 2.999 sau 3.8999 de lei.

Telefonul cu cea mai bună cameră din lume a fost lansat oficial şi în România. Vândut sub două forme, telefonul poate fi cumpărat cu 2.999 sau 3.8999 de lei.

Huawei a lansat modelele P20 Pro şi P20, iar acum, cele două smartphone-uri de ultimă generaţie sunt la vânzare şi la operatorii de telefonie mobilă şi în magazinele de specialitate din România.

Huawei P20 Pro este considerat telefonul mobil cu cea mai bună cameră din lume.

Dotat cu primul procesor din lume cu inteligenţă artificială, Kirin 970, şi un sistem cu trei camere Leica, Huawei P20 Pro are un display FullView de 6,1 inci.

Pe acelaşi subiect

oul Huawei P20 Pro integrează sistemul triple camera Leica, cu cel mai mare număr cumulat de pixeli integrat vreodată într-un smartphone.

Huawei P20 Pro este dotat cu trei camere de 40, 20 si 8MP

Sistemul este alcătuit dintr-un senzor RGB de 40MP, un senzor monocrom de 20 MP şi un senzor de 8MP, cu lentile telephoto.

De asemenea, sistemul triple camera integrează un senzor de temperatură a culorii menit să asigure o reproducere a culorilor într-un mod cât mai real, notează capital.ro.

Ambele modele integrează focusul predictiv 4D datorită căruia camera anticipează obiectele în mişcare şi le focalizează cu o eficienţă extraordinară, pentru a capta cât mai multe detalii ale acestora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Tehnologie » Telefonul cu cea mai bună cameră din lume a fost lansat oficial şi în România