Antena Meniu Search
x

Curs valutar

WhatsApp și Instagram și-au revenit. Timp de aproape o oră, aplicațiile au fost picate la nivel global

După aproape o oră, aplicațiile WhatsApp, Instagram și Facebook și-au revenit. Vineri seara, platformele au fost inutilizabile în România, dar și în alte zone ale lumii.

de Redactia Observator

la 19.03.2021 , 20:17

Imagine ilustrativă Imagine ilustrativă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

UPDATE 20:10: Aplicațiile WhatsApp, Instagram și Facebook sunt din nou funcționale, la aproape o oră după ce utlizatorii din România, dar și din alte părți ale lumii au semnalat că nu le mai pot accesa.

Utilizatorii rețelelor sociale au observat, vineri, că aplicațiile WhatsApp și Instagram nu mai pot fi accesate. Problema a fost semnalată în România, dar și în alte părți ale lumii. 

Potrivit Downdetector.com, un site care centralizează erorile rețelelor sociale, probleme sunt și pentru utilizatorii din SUA, Franța, Brazilia, Armenia și Cehia.

Articolul continuă după reclamă

Utilizatorii WhatsApp, Instagram, Facebook și Facebook Messenger raportează în prezent probleme cu aplicațiile pe Android, iOS și PC. În timp ce utilizatorii Instagram și Facebook nu își pot actualiza fluxul de știri, utilizatorii WhatsApp nu pot trimite sau primi niciun mesaj.

Peste 32.000 de persoane au raportat probleme cu WhatsApp. În ceea ce privește Instagram și Facebook, până în prezent s-au înregistrat peste 28.000 și 1.300 de plângeri din partea utilizatorilor, în întreaga lume.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Tehnologie » WhatsApp și Instagram și-au revenit. Timp de aproape o oră, aplicațiile au fost picate la nivel global