Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adrenalină fără riscuri. Unde s-au distrat amatorii de senzaţii tari: "E o experienţă unică"

Parcurile de aventură din ţară au fost arhipline în acest sfârşit de săptămână. La Vărşag, în judeţul Harghita, zeci de turişti au venit să-şi ia doza de adrenalină. Iar cursele cu bobul sau mountain cart-ul au fost activităţile preferate atât de cei mari, cât şi de ce mici. 

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 12:20

În căutare de senzaţii tari, nici cele 4 grade Celsius şi nici ceaţa densă n-au mai contat pentru turiştii care au vrut să experimenteze prima cursă cu bobul. "Prea lent. Vreau mai repede. Iar vremea este senzaţională, pro ceaţă. Urci atât de frumos şi atât de lin şi vezi peisajul, e senzaţional. E o experienţă unică şi, cu toate astea, vreau s-o mai fac încă o dată", spune un turist. "Adrenalină pură în siguranţă, în mare siguranţă. Superb, superb, superb, cea mai mişto experienţă", adaugă o femeie.

Pistele de bob, arhipline în weekend

Pista de bob de la Vărşag este cea mai lungă din judeţ, cu o distanţă de 1,5 kilometri şi în care s-au investit nu mai puţin de 1,5 milioane de euro. Pentru cei mai curajoşi însă, cursa cu mountain cart-ul a fost ca un vis din copilărie împlinit. După ce au ajuns în vârf cu telescaunul, tot ce a mai rămas pentru turişti a fost să-şi pună echipamentul de protecţie şi să dea drumul la frâne.

Vezi și

"E prima dată când abordăm astfel de activităţi şi suntem foarte curioşi să vedem cum este. Arată totul foarte bine aici, este foarte interesant, până acum ne-a plăcut şi să vedem cum e şi cu montain cart-ul, că ne-am dat cu bobul şi a fost una dintre cele mai tari experienţe din viaţa mea de până acum", spune o femeie.

"Am fost anul trecut, m-am dat cu mountain cart-ul, mi-a plăcut atât de mult că am zis că neapărat trebuie să mai ajung încă o dată să mă dau, pentru că adrenalina, distracţia, tot ce simţi e super-super", mărturiseşte o turistă. O cursă cu bobul costă 25 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru copii, în timp ce o coborâre cu mountain cartul - 20 de lei de persoană.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Travel » Adrenalină fără riscuri. Unde s-au distrat amatorii de senzaţii tari: "E o experienţă unică"