Antena Meniu Search
x

Video Aglomeraţie mare pe pârtiile de schi. Turiştii s-au bucurat din plin de zăpadă

Pârtiile din toate staţiunile au fost pline astăzi de schiori bucuroşi că au găsit zăpadă - indiferent dacă era naturală sau artificială. Şi pe margine a fost multă lume - turişti care nu schiază, dar merg la munte doar ca să le facă o bucurie copiilor, nepoţilor sau prietenilor pasionaţi de sporturi de iarnă. Se bucură de peisaje şi se delectează cu băuturi calde.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.01.2024, 07:22

Vezi și

Fericire şi relaxare au fost cuvintele de ordine, astăzi, pe pârtiile din Poiana Braşov. Turiştii au aşteptat nerăbdători să închirieze schiuri sau sănii, apoi au stat la cozi de zeci de metri la teleschi şi telegondolă. Doar că din mulţime făceau parte şi personajele care au rămas pe margine.

Aglomeraţie pe pârtie, în Poiana Braşov

"Pârtia Stadion este una din pârtiile pentru începători, din stațiunea Poiana Brașov. E împărțită în trei zone: zona rezervată urcării cu teleschiul, zona de alunecare - pârtia propriu-zisă și, poate cea mai aglomerată zonă, este cea pe care așteaptă însoțitorii celor care învață să schieze", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Turiştii din Poiana Braşov erau împărţiţi în două categorii: cei care se bucurau să schieze şi cei care nu erau pasionaţi de sporturi de iarnă, dar au venit pe pârtie doar de dragul copiilor sau al prietenilor, ca să îşi petreacă ziua împreună. Ei au încercat să îşi umple timpul cum au putut: s-au plimbat, au făcut fotografii ori s-au încălzit cu ceai cald şi vin fiert.

"Stăm cu copiii, să învețe să se dea cu schiurile. Noi înghețăm și ei se distrează. Mai bem un ceai cald, şi asta e", spune un turist. "Nu schiez că am încercat ieri, dar nu se primeşte. Am frică", zice un altul.

Zăpada are aproape o jumătate de metru la Poiana Braşov. Zilele acestea au fost cele mai bun pentru schiori - pentru prima oară în acest sezon s-au deschis două pârtii pe toate lungimea: Drumul Roșu și Sulinar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Aglomeraţie mare pe pârtiile de schi. Turiştii s-au bucurat din plin de zăpadă