Antena Meniu Search
x

Video "Sus feerie, jos cozi şi aşteptare". Ce i-a întâmpinat pe turiștii veniți la schi în Poiana Brașov. Două pârtii, perfecte pentru sporturile de iarnă

Este vremea schiorilor! Poiana Braşov a fost plină de turişti, de la prima oră a zilei. Dornici să se bucure de zăpadă, au motive în plus să încalţe clăparii: astăzi, două pârtii au fost perfecte pentru schiat pe întreaga lungime. Mai exact, şase kilometri de zăpadă ideală. Însă, până la magia de sus, turiştii au stat la cozi lungi pentru telegondolă.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.01.2024, 20:49

Vezi și

"Sus, feerie, jos, la instalaţiile de cablu, cozi şi aşteptare", se plânge un schior. Aşa a arătat ziua pentru snowboarderii și schiorii veniţi în Poiană. Două pârtii lungi, Drumul Roșu și Sulinar, au fost bucuria celor dornici de coborâri în viteză.

Aglomerație pe pârtie, în Poiana Brașov

"Prima zi în care se schiază pe toată lungimea, pe două pârtii, din zona superioară a masivului Postăvarul până aici, în stațiunea Poiana Brașov înseamnă și aglomerație la instalațiile de transport pe cablu. Cea mai aglomerată esre zona de îmbarcare în telegondolă. În acest moment, coada are aproximativ 300 de metri", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

"Vreo 30 de minute. E destul de mult, dar ce să facem acum", spune un turist. La înălţime, toţi au uitat de aglomeraţie."Stratul de zăpadă în partea inferioară este undeva la 20 de centimetri, iar în partea superioară 40 - 50 de centimetri. În zilele care vin lucrăm, în continuare să deschidem toate pârtiile din Masiv", a declarat Costi Hodaș, tehnician pentru pârtii.

Poiana Brașov are un domeniu schiabil cu 24 de kilometri de pârtii. Cele două pârtii deschise azi pe întreaga lungime au împreună peste șase kilometri lungime.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » "Sus feerie, jos cozi şi aşteptare". Ce i-a întâmpinat pe turiștii veniți la schi în Poiana Brașov. Două pârtii, perfecte pentru sporturile de iarnă