Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Hotelierii au pregătit deja primele oferte pentru vacanţa de iarnă. Care sunt preţurile la cazări

Turiştii se gândesc încă de pe-acum la sărbătorile de iarnă şi fac rezervări din timp pentru cazări. Hotelierii au pus deja la bătaie pachete pentru luna decembrie şi pentru primele luni din 2025. 

de Simona Vasiac

la 12.08.2024 , 18:23

La Cavnic, în Maramureş, prețurile la cazări sunt puţin mai mari față de anul trecut, dar telefoanele sună încontinuu pentru rezervări. Românii vin aici pentru aerul curat, pentru zăpadă şi pentru ski. Mulţi dintre ei s-au asigurat că prind un loc liber la unitățile de cazare de la baza pârtiei. 

Care sunt preţurile din acest an

"Cererea pare a fi mai mare decât anul trecut. Cu siguranţă, până la iarnă, gradul de ocupare va fi undeva la 100% pe perioadele de Crăciun, Revelion şi cele de vacanţă. Cea mai mare cerere o avem momentan pentru perioada de vacanţă şcolară, ne referim aici în special pentru perioada 22 februarie+1 martie", spune Oana Poenar, administratoarea unui hotel din Cavnic. În ceea ce priveşte preţurile, ele sunt "undeva cu 5% mai mari faţă de anul trecut". 

Vezi și

Şi la căsuțele tradiționale din stațiunea Cavnic, prețurile pentru cazări sunt mai mari decât anul trecut. "Cum spune proverbul românesc, cei harnici îşi fac vara sanie. Şi noi ne pregătim pentru pachetele de sărbători, avem pachete foarte atractive, preţul este cu 5% mai mare decât anul trecut", menţionează Adina Costinar, administratoarea unei pensiuni tradiționale.

În perioada sărbătorilor de iarnă, preţul unui pachet la pensiune pleacă de la 1.000 de lei de persoană şi include 4 nopţi, mic dejun şi cină. La hotel, un sejur de patru nopţi cu mic dejun şi acces la SPA costă în jur de 1.300 de lei.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Travel » Hotelierii au pregătit deja primele oferte pentru vacanţa de iarnă. Care sunt preţurile la cazări