Antena Meniu Search
x

Video Bijuteria din România care a intrat pe lista agenţiilor de turism din SUA. Americanii vin năvală, curioşi de legendele care o înconjoară

Astăzi vă propunem o fugă la... castelul Bran. Nu doar noi lăudăm zona ci şi străinii. Recent, o cunoscută agenţie de turism din Statele Unite o şi promovează, împreună cu multe alte locaţii frumoase ale României. 

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 13:53

Vezi și

Foarte multe lucruri descoperă oaspeţii americani. Am stat de vorbă cu câţiva turişti veniţi în România, fac o excursie la Bran şi nu au vrut să rateze acest obiectiv turistic. Vorbim nu doar despre castelul Bran, ci despre împrejurimi.

Vorbim nu doar despre peisaj sau despre istorie, ci şi despre gastronomie. Ţinem cont şi de faptul că sunt multe evenimente caracteristice toamnei care se desfăşoară aici în zona staţiunii Bran. Spre exemplu, tocmai s-a încheiat "răvăşitul oilor", obicei dedicat ciobanilor care coboară în această perioadă a anului din munte şi fac numărătoarea laptelui.

Urmează şi tot ce este incitant aici legat de Halloween. În perioada aceasta 70% dintre oaspeţii Branului sunt oaspeţi străini şi mulţi americani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Bijuteria din România care a intrat pe lista agenţiilor de turism din SUA. Americanii vin năvală, curioşi de legendele care o înconjoară