Antena Meniu Search
x

Video Cât costă o plimbare cu caiacul pe lacul din Limanu. Experienţe de neuitat pe litoral

Este o zi de weekend superbă, cu soare şi temperaturi numai bune de ieşit la plimbare. Cel mai bun loc de odihnă şi relaxare rămâne litoralul. Acolo oferta este bogată: de la restaurante, terase şi hoteluri, până la activităţi de tot soiul. Şi toate promit experienţe de neuitat. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 07.05.2022, 14:00

Vezi și

La Limanu peisajul este superb şi le oferă turiştilor o privelişte fantastică. Astăzi ajută foarte mult şi vremea: sunt aproximativ 20 de grade Celsius resimţite, iar de acest lucru profită din plin cei veniţi să se plimbe cu caiacul pe lac.

Experienţe de neuitat la Limanu

Dacă vreţi să aveţi parte de o astfel de experienţă nu trebuie să vă faceţi griji. Organizatorii vă pun la dispoziţie tot ce aveţi nevoie, de la caiacul de una, două persoane, sau chiar pentru doi adulţi şi un copil, până la costumul de neopren, vesta de salvare sau padela. Toate sunt aduse de cei care se ocupă de astfel de experienţe. 

Cât costă o plimbare cu caiacul pe lac

Pe acelaşi subiect

Plimbarea cu caiacul durează până la trei ore şi costă 120 de lei de persoană. Traseul are în jur de nouă kilometri, însă turiştii spun că profită din plin de acest moment şi se bucură de natură. Alţii aleg să se plimbe cu velierul sau iahtul, din Portul Tomis. 

Distracţie pe litoral

Iar dacă ajungeţi pe litoral şi vi se face foame, în Constanţa există şi un festival de trei zile. În nordul staţiunii Mamaia, toate cluburile sunt deschise şi petrecerile ţin până spre dimineaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Cât costă o plimbare cu caiacul pe lacul din Limanu. Experienţe de neuitat pe litoral