Antena Meniu Search
x

Video Startul petrecerilor de 1 mai s-a dat mai devreme. Tinerii au făcut noapte albă la Costineşti, pe acordurile corzilor de chitară

Cu nisipul sub tălpi și muzica la maximum în boxe, mii de turiști au dat startul petrecerii de 1 Mai încă de aseară. Costineștiul a dansat până în zori, la unul dintre cele mai așteptate concerte din acest an. Iar în Vama Veche, plaja a vibrat pe acordurile corzilor de chitară, unde tinerii au făcut noaptea albă pentru a simți pe deplin atmosfera unică de acolo. Şi în Mamaia au fost nelipsitele petreceri, la cluburile de lux. 

de Adrian Obreja

la 30.04.2022, 08:20

Startul petrecerilor de 1 mai s-a dat mai devreme
Startul petrecerilor de 1 mai s-a dat mai devreme

Plini de viață și de dor, mii de turiști au fredonat neîncetat aseară pe ritmuri de hip-hop și muzică trap la un festival care a debutat din acest an la Costinești. Cu gândul la libertatea mult așteptată, pusă pe pauză în carantină, tinerii adunați pe plajă s-au dezlănțuit fără rețineri. 

Reporter: Îți era dor de mare, de petrecere, de soare?

Tânăr: Îmi era foarte dor! Mai ales că a fost pandemia. E superb vibe-ul! Îmi place foarte, foarte mult. Mai venim!

-Este foarte tare atmosfera dinăuntru! Este demențială. Mai ales când am fost acolo, aproape de scenă - simți tot! Ești conectat 100% acolo. 

Pe acelaşi subiect

Petreceri până în zori, pe litoral

Peste 40 de artiști vor urca pe scena de la malul mării în cele 3 zile de concert.

În Vama Veche, atmosfera a fost ceva mai nostalgică. Imediat ce au ajuns la mare, tinerii au și început să danseze în nisip. Cântecele vechi la chitară au fost nelipsite din ritualul tinerilor veniți să petreacă din plin în spiritul Vămii.

Adrian Obreja, reporter Observator: Cluburile din Mamaia s-au umplut încă de la lăsarea serii, și așa vor rămâne până în zori, pentru că toți cei pe care îi vedeți aici sunt dornici de distracție. 

Într-o atmosferă ceva mai extravagantă, energia a fost la cote maxime şi în Mamaia. Însă, petrecerea este abia la început, pentru că în seara care urmează, totul o va lua de la capăt, chiar mai incendiar. Cel puțin așa promit toți cei prezenți. 

Tânăr: Neașteptat de multă lume! Ca de 1 mai, nu știu...e atmosfera cea mai libertină.

Reporter: E semnul că începe vara...

Tânăr: Da, exact!

Dar și prețurile sunt pe măsura distracţiei. O sticlă de șampanie pornește de la 500 de lei și poate ajunge la 1.500 de lei în Mamaia, în funcție de club. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Startul petrecerilor de 1 mai s-a dat mai devreme. Tinerii au făcut noapte albă la Costineşti, pe acordurile corzilor de chitară