Antena Meniu Search
x

Video Cât costă o vacanţă de 7 zile în "Perla Orientului Mijlociu", locul în care s-au filmat "Marţianul" sau "Lawrence al Arabiei"

Iordania este Perla Orientului Mijlociu. Are peisaje superbe și o climă foarte plăcută chiar și pe timpul sezonului rece. Iar pentru o experiență cu totul aparte, împătimiții de senzații tari pot încerca un tur cu maşinile de teren printre dunele de nisip din deşertul Wadi Rum. Safari-ul în deșert la răsărit se află în topul activităților preferate de turiştii care ajung aici.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 23.02.2023, 20:17

Vezi și

Celebru pentru nisipul roşu, deşertul din Iordania te face să te simţi ca pe Marte. De altfel, aici s-au filmat producţii uriaşe de la Hollywood, precum "Marţianul" sau "Lawrence al Arabiei". Wadi Rum este considerat teritoriul beduinilor, turismul fiind principala lor sursă de venit. Suntem in desertul Wadi Rum si pentru a avea parte de o experienta unica ne vom putea bucura de o plimbare cu masinile din spatele meu timp de 2 ore printre dunele de nisip, mergand chiar spre rasarit.

Wadi Rum este format din nisip şi stanci masive, roase de vânturi şi de apa care le acoperea cu milioane de ani în urmă. Găsim aici şi canioane înguste şi înalte. Momentul rasaritului din desert te lasa fara cuvinte. Urmează apoi adrenalina. "Deşertul pentru mine este tot timpul fascinant si rasaritul cu atat mai mult cat si apusul, pentru ca sunt momente importante din zi si lumina este fabuloasa. Si recomand tuturor sa se trezeasca putin mai devreme pentru a prinde acest moment in deşert", a declarat Oana Grozavu, travel blogger.

"Este o destinatie calda, foarte aproape de Romania, 2 ore şi 45 de minute de la Bucuresti. Pachetele pleaca undeva de la 750 de euro de persoana pentru 7 nopti cu demipensiune si ajung undeva la 1.200 pana in 1.500 de euro de persoana", a declarat Marius Berca, manager operaţional. Iordania e ţara in care deşertul şi marea se întâlnesc într-o armonie desăvârşită. Este tara care ascunde o multime de peisaje si locuri fascinante si oferă un mix fascinant de istorie şi modernism.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Cât costă o vacanţă de 7 zile în "Perla Orientului Mijlociu", locul în care s-au filmat "Marţianul" sau "Lawrence al Arabiei"