Antena Meniu Search
x

Video Cele mai bizare dorinţe ale clienţilor putred de bogaţi, dezvăluite de o agenţie de turism

Clientul nostru - stăpânul nostru, este o sintagmă pe care o agenţie de turism a luat-o în serios. Şi pentru că nu există dorinţe imposibil de realizat - ci doar bani insuficienţi, eventual - o agenţie de turism a făcut publice mofturile clienţilor cu pretenţii mari şi dare de mână.

de Redactia Observator

la 10.03.2024, 17:13

În primul rând, unul dintre clienţi a dorit ca în fiecare locaţie să fie întâmpinat de un câine de talie medie care să dea din coadă! În orice cameră de hotel pe care o închiria. Nu neapărat acelaşi câine, dar ţinea la treaba cu... coada!

Un alt client şi-a dorit o masă de un metru! nici mai mult, nici mai puţin, pentru brânzeturi, iar bombonele M&M's să fie sortate, alese pe culori! Altcineva, obsedat de curăţenie şi igienă, a cerut ca-n fiecare destinaţie să găsească lenjerie de corp, şosete şi cămăşi. Toate noi-nouţe.

Şi, din păcate, lucrurile nu se opresc aici! Inclusiv cereri care depăşesc cadrul legal au ajuns pe masa acestei agenţii care a fost totuşi nevoită să refuze, indiferent de onorariu! Până la urmă ştiţi ce se spune, cei bogaţi nu pot fi niciodată nebuni, doar excentrici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » Cele mai bizare dorinţe ale clienţilor putred de bogaţi, dezvăluite de o agenţie de turism