Antena Meniu Search
x

Video Cele mai frumoase destinaţii turistice din Harghita. Locuri demne de vizitat şi fotografiat

Inundarea tunelului de acces în Salina Praid, care a dus la închiderea temporară a acesteia, a determinat mulţi turişti să-şi schimbe planurile de vacanţă. Însă judeţul Harghita are mult mai mult de oferit, susţin autorităţile locale, care au lansat şi o listă de obiective turistice alternative. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 02.08.2022, 09:18

Vezi și

"Există o aplicaţie - Visit Harghita - unde regăsim tot ce este frumos în zona Praid. Acolo, turismul nu a murit odată cu închiderea temporară a salinei. Sunt foarte multe locuri memorabile, demne de vizitat şi aici amintim Canionul de Sare de la Praid, un loc ce oferă cu adevărat privelişti demne de fotografiat şi bune de povestit celor care nu au fost acolo. Există, de asemenea, Statuia lui Iisus pe de dealul Gordon sau Muzeul Casa Flutuilor- unde a fost creat un microclimat spectaculos", spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

Galeria de acces în Salina Praid a fost inundată

Pe 23 iulie, galeria de acces în Salina Praid a fost inundată cu apă şi nămol, după ce s-au defectat nişte pompe. Între 500 şi 1.000 de vizitatori au rămas înăuntru, însă din fericire au fost scoşi în siguranţă. Acum, administratorii salinei lucrează la refacerea instalaţiilor care drenează apa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Travel » Cele mai frumoase destinaţii turistice din Harghita. Locuri demne de vizitat şi fotografiat