Antena Meniu Search
x

Celebrul golf thailandez din filmul "Plaja", cu Leonardo DiCaprio, se redeschide pentru turişti

Maya Bay, celebrul golf thailandez unde s-a filmat pelicula "The Beach"/"Plaja" (2000), cu Leonardo DiCaprio în rol principal, primeşte din nou turişti începând cu 1 ianuarie 2022. Accesul oamenilor pe insulă era restricţionat de peste trei ani.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 12:01

- Profimedia

Veşti bune pentru fanii filmului "The Beach"/"Plaja" (2000), cu Leonardo DiCaprio în rol principal, dar şi pentru iubitorii de vacanţe exotice în general. Celebra destinaţie turistică Maya Bay s-a redeschis la începutul lui 2022, după mai bine de trei ani de când accesul persoanelor pe insulă a fost restricţionat. Autorităţile au luat această decizie în iunie 2018, pentru a permite populaţiei de corali aproape decimate să se regenereze. 

Reguli pentru turişti, în Maya Bay

Deşi turiştii sunt primiţi cu braţele deschise, în măsura în care nu sunt infectaţi cu noul coronavirus, există, totuşi, anumite restricţii. Bărcile nu pot acosta în golf, iar vizitatorii trebuie să debarce în celălalt capăt al insulei, unde nu afectează fauna şi flora marină. Momentan, şi înotul este interzis.

Maya Bay a fost, timp de două decenii, cea mai populară atracţie turistică din ţară. Potrivit oficialilor din Thailanda, citaţi de CNN, 5.000 de oameni vizitau, în medie, insula, în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Celebrul golf thailandez din filmul "Plaja", cu Leonardo DiCaprio, se redeschide pentru turişti