Antena Meniu Search
x

Video Clasamentul celor mai apreciate aeroporturi din lume. România nu a prins un loc în top 100

Pentru mulţi, aeroportul este doar un loc de tranzit iar pasagerii de regulă nu îi acordă o mare importanţă. Lucrurile se schimbă în cazul iubitorilor de călătorii şi al oamenilor de afaceri care zboară frecvent. Pentru ei detaliile fac diferenţa. O agenţie britanică tocmai a desemnat cele mai bune aeroporturi din lume.

de Greta Gavrilă

la 10.08.2021, 13:21

Vezi și

În primul rând, au fost mulţumiţi de calitatea facilităţilor din aeroport, de confort, de serviciile oferite clienţilor -cum ar fi varietatea restaurantelor- şi, să nu uităm, de siguranţa în timp de pandemie. Pasageri din peste 100 de ţări au participat la sondajul anual realizat de o companie britanică. Au fost evaluate 500 de aeroporturi din toată lumea iar aeroportul Hamad din Doha a avut cele mai multe voturi satisfăcătoare. Şi astfel a fost desemnat cel mai bun din lume.

România nu a prins un loc în top 100

Şi trebuie spus că este o premieră în ultimul deceniu, timp în care Aeroportul Changi din Singapore a ocupat locul fruntaş. Acum acesta a coborât pe locul trei. Aeroportul Haneda din Tokyo este pe locul doi. Şi nu este singurul din capitala niponă care intră în top. Asta se datorează şi faptului că japonezii şi-au îmbunătăţit infrastructura şi serviciile în prag de Olimpiade. 

Din Europa, în top 10 au intrat doar trei aeroporturi. Locul 6 este ocupat de cel din Munchen. Şi este urmat pe poziţiile 7 şi 8 de aeroportul din Zurich şi Heathrow din Londra. Iar clasamentul continuă cu cele din Osaka si Hong Kong. Din păcate, niciun aeroport din România nu a intrat în top 100. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Clasamentul celor mai apreciate aeroporturi din lume. România nu a prins un loc în top 100