Antena Meniu Search
x

Video Destinația preferată de români în minivacanța de Paște. Peisajul este de vis, unul dintre cele mai frumoase din Europa

Clisura Dunării rămâne una dintre destinațiile preferate de români, pentru a petrece sărbătorile pascale. Peisajele spectaculose cu munte și apă și ospitalitatea hotelierilor îi fac să se reîntoarcă în zona Mehedințiului. În plus, gazdele găsesc mereu activităţi care să nu-i plictisească pe copii, aşa că adulţii îşi pot vedea linistiti de ale lor. 

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 12:19

Vezi și

Turiştii au lăsat în urmă agitaţia oraşului şi s-au refugiat la Eşelniţa, o localitate aflată aproape de Cazanele Dunării. Pentru cei mici ziua trece repede, între ateliere de încondeiat ouă sau pictură. 

Clisura Dunării, preferată de turiști în minivacanța de Paște

Iar gazdele ştiu cum să îşi mulţumească clienţii.

Florentina Muchitsch, administrator Clisura Dunării: Cred ca le place foarte mult, se simt ca acasă, anul acesta tematica este să petrecem Paștele în familie. 

Odată cu lăsarea întunericului, turiştii se adună în jurul unui foc de tabără şi se prind în horă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Destinația preferată de români în minivacanța de Paște. Peisajul este de vis, unul dintre cele mai frumoase din Europa